MTI

A Facebook-on népszerűsíti magát a kormány

Toborzó játékot indított a kormány a Facebook közösségi portálon. A ReGeneráció programhoz csatlakozók között kisorsolandó fődíj: a nyertes egy napot tölthet el Nagy Anna kormányszóvivővel. A kormány szombaton ReGeneráció néven tart karrierexpót a Millenárison, amelyre a közigazgatás iránt érdeklődő diplomásokat, pályakezdőket várja.

A napokban jelentette be a közigazgatási és igazságügyi miniszter, hogy szeptember 18-án, Magyarország történetében először lesz Kormányzati Karrier Expo; a hagyományteremtő, a közigazgatás népszerűsítését célzó rendezvényre az e terület iránt érdeklődő friss diplomásokat, pályakezdőket várják. Navrasics Tibor a szeptember 6-i kormányszóvivői tájékoztatón azt mondta, az expó része annak a szemléletváltásnak, amelyet a kormány a közigazgatás átalakításával szorgalmaz, azaz hatékonyabb, a szaktudást és a rátermettséget elismerő közigazgatás megteremtéséhez járul hozzá.

A Millenárisra kitelepülő standokon személyesen lehet majd megismerkedni a minisztériumok, államtitkárságok, és háttérintézmények tevékenységével. A rendezvényen mutatják be a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjat, melynek keretén belül 2010-2011-ben 300 diplomás fiatalnak szerezhet majd tapasztalatokat az EU-országokban, a szakterületüknek megfelelő kormányzati intézményeknél. A Facebook-on kedden elindított toborzó játék szerint, aki csatlakozik a ReGeneráció - Kormányzati Karrier Expo közösségéhez, és benne lesz az első 2.000 jelentkező között, az automatikusan részt vesz egy sorsoláson, amelynek győztese egy teljes napot tölthet Nagy Anna kormányszóvivővel.

Ehhez, az oldalon fellelhető rövid tájékoztatás szerint, a jelentkezőknek nem kell mást tenniük, mint csatlakozniuk a Facebookon a ReGenerációhoz, és meghívni minél több barátjukat. "Tölts egy teljes napot Nagy Anna kormányszóvivővel, látogass el vele egy sajtótájékoztatóra, és less be a közigazgatás csúcsának kulisszáé mögé!" - szól a játékfelhívás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Argathron #1
    Nem arról van szó, hogy én kormány ellenes lennék, vagy ilyesmi (egy két dologgal mondjuk nem értek egyet), de ki tököm akar eltölteni egy napot a Nagy Annával?! :D