MTI

Apple forgalmazóvá vált a Kulcs-Soft Nyrt.

A Kulcs-Soft Nyrt. megkapta a hivatalos forgalmazási jogot az Apple termékeire - közölte a társaság a tőzsde honlapján szerdán.

Az ügyviteli szoftvereket fejlesztő, magyar tulajdonú társaság meg szeretné valósítani régi tervét, hogy üzleti alkalmazásokat készítsen az Apple gépeire, kihasználva az iPhone-ban és az iPad-ban megbújó technikai lehetőségeket. A Kulcs-Soft komoly forgalmat remél mind a 30.000 meglévő ügyfelétől, mind az új érdeklődőktől az Apple termékek forgalmazásából, amelyek mellé üzleti szaktudást és tanácsadást is nyújt, mind a hardver, mind a szoftver, mind a komplex üzleti szoftverrendszer terén. A cég az eddigi "bolt a plázában" stílusú értékesítéstől eltérően üzleti, "B2B" értékesítésben gondolkodik.

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) "B" kategóriájában jegyzett Kulcs-Soft részvényei a megengedett napi maximális mértékben, 15 százalékkal drágultak szerdán délelőtt, árfolyamuk elérte a 460 forintot az előző napi 399 forintos zárás után, és a mintegy 14 millió forintos forgalmuk is magasabb volt a szokásosnál. A BÉT adatai szerint a Kulcs-Soft Nyrt. 2009-ben 750 millió forint árbevételt és 97 millió forint adózott nyereséget ért el, az előző évi 608 millió forintos forgalom és 18 millió forintos eredmény után.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • novo #2
    amúgy a Kulcs Soft honlapja nem kapcsolódó link?
  • JL666 #1
    végre egy apple hír