Felföldi Beáta

A Nexus One-on már elérhető az Android 2.2

A napokban páran arra eszméltek, hogy egy figyelmeztetés jelenik meg a Nexus One mobiltelefonjukon, miszerint egy új szoftver tölthető le a mobiltelefonjukra. Természetesen ekkor még senki sem gondolt arra, hogy a "Froyo" az, így igencsak meglepődhettek, mikor kiderült, az Andoid 2.2 az.

A Google legutoljára azt nyilatkozta, hogy legelőször a Nexus One-hoz adják majd ki az újítást majd a következő hetekben, így sokan nem akarták elhinni a techcrunch.com-on megjelenő hírt. Végül e-mailen is megkérdezték a Google-t, mi is történik és kiderült, sajnos sokan előre ittak a medve bőrére. Most még csak néhány kiválasztott kapta meg a 2.2-öt, mert ők magához a készülékhez is hamarabb jutottak hozzá. A Google valószínűleg így szeretné elérni, hogy minél hamarabb megismerhessék világszerte a "Froyo" jellemzőit. Egy cég csak akkor szeretne ekkora reklámot egy újdonságának, ha az tényleg olyan nagyszerű - és tényleg.


A telefon majdnem ötször olyan gyors lett, és már támogatja a Flash 10.1-et. Használható 3G-s internet megosztására wifi-n egy vagy több készülékhez, és ez csak pár a főbb jellemzők közül. Azoknak a Nexus One tulajdonosoknak, akik ezt a pár hetet nem tudják kivárni, lehetőségük van arra, hogy manuálisan telepítsék fel az új szoftvert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • akash #41
    www.cyanogenmod.com

    Froyo G1-re, Magic-re stbstb
  • G_ArchAngel #40
    jah, az mar csak ilyen - tuti vmi tozsdeportallal vagy a nationalgeographic-kal nyilt meg
  • kalaposkan #39
    Lehet tudni, hogy spica-n elérhető lesz-e?
  • Thaison #38
    Arra lennék kíváncsi hogy a Desire-re mikor lesz majd elérhető,mert dátum már van de nem tudom hogy azt mennyire fogják majd betartani. Nagyon jó lenne mert jövőhéten veszem meg és jelentős gyorsulást lehet tőle várni...
  • sathinel #37
    nem kapcsoltam már ki a gépet kb 6-7 napja, és a böngészők ff,chrome miníg mennek)
  • narumon #36
    Namost persze, ha egy ideig nem nyúlok hozzá akkor mostmár csak 2% CPU terhelés, de ritkán használom ugy a firefoxot hogy nem nyúlok hozzá :D
  • narumon #35
    bocs a háttérben még ment egy livejasmin.com :D, ezt mi a szar nyitotta meg azt nem tudom :D
  • narumon #34
    Nálam ebben a pillanatban a netbookon 5 tab van nyitva, 1sg 1gmail, 1index, 1fifa.com, 1penzcentrum.hu 63% prociterhelés és 215MB memória foglalás, a firefox.exe mellett a feladatkezelőben.
  • narumon #33
    Nálam is mindenhol win7 és legutolsó firefox. Nézd már meg nálad mekkora a memória foglalása kb egy félórával azután, hogy elkezdted használni.
  • sathinel #32
    Az első ami 10 oldalt írtam az a firefox volt. 3 böngésző megnyitva egyszerre. 2 van átlag nyitva nállam. firefox, chrome.