41
  • akash
    www.cyanogenmod.com

Froyo G1-re, Magic-re stbstb
  • G_ArchAngel #40
    jah, az mar csak ilyen - tuti vmi tozsdeportallal vagy a nationalgeographic-kal nyilt meg
  • kalaposkan
    Lehet tudni, hogy spica-n elérhető lesz-e?
  • Thaison
    Arra lennék kíváncsi hogy a Desire-re mikor lesz majd elérhető,mert dátum már van de nem tudom hogy azt mennyire fogják majd betartani. Nagyon jó lenne mert jövőhéten veszem meg és jelentős gyorsulást lehet tőle várni...
  • sathinel
    nem kapcsoltam már ki a gépet kb 6-7 napja, és a böngészők ff,chrome miníg mennek)
  • narumon
    Namost persze, ha egy ideig nem nyúlok hozzá akkor mostmár csak 2% CPU terhelés, de ritkán használom ugy a firefoxot hogy nem nyúlok hozzá :D
  • narumon
    bocs a háttérben még ment egy livejasmin.com :D, ezt mi a szar nyitotta meg azt nem tudom :D
  • narumon
    Nálam ebben a pillanatban a netbookon 5 tab van nyitva, 1sg 1gmail, 1index, 1fifa.com, 1penzcentrum.hu 63% prociterhelés és 215MB memória foglalás, a firefox.exe mellett a feladatkezelőben.
  • narumon
    Nálam is mindenhol win7 és legutolsó firefox. Nézd már meg nálad mekkora a memória foglalása kb egy félórával azután, hogy elkezdted használni.
  • sathinel
    Az első ami 10 oldalt írtam az a firefox volt. 3 böngésző megnyitva egyszerre. 2 van átlag nyitva nállam. firefox, chrome.
  • sathinel
    Valami szar lehet mert mondom nállam a win7 folyamatosan 10 feletti oldallal megynyitva megy, és sokszor a chrome is megy pár oldallal. néha az is 10 felett. Ha operát is megynyitom amiben most 21 oldal nyitva és megy a mplayer internetrádiót játszik le, Tc, és 30-35% körül vagyok leterhelve.

Ezért nem értem a sírást mert megy rendesen pedig szinte minden oldal tele flash-el. Vagy nekem adtak el sunyiban egy erőművet vagy valami gond van nállad.
  • narumon
    Hát most céges gép előtt ülök ha be van kapcsolva a flash blocker akkor teljesen más élmény a netezés, villámgyorsan bejön egy oldal, a tabok között megy a gyors váltás, stb és a firefox 80MB memóriát zabál le. Most ugyanezekkel az oldalakkal engedélyezem a flasht és lám semmi más nem történik mint az, hogy egy újabb oldal megnyitása már láthatóan és érezhetően lassabb mint flashblocker esetén a memória használat meg valami miatt felugrott 378MB-ra. Hát szerintem ez nagyon nem mindegy. Persze ettől megy a gép, de ha egymás után használod azért ég és föld.
  • sathinel
    dualprocis laptopon semmi gondom. win 7 alatt. Ha nállad ez miatt lassult akkor ott gondok vannak. most pl 14 oldal nyitva firefox alatt, és 6 chrome alatt. Nem okoz gondot laptopon akkor nállad nagyon nagy gondok lehetnek. 26% kihasználtsága van a procinak. skype, vírusirtó minden megy win 7 alatt. nem hinném hogy a 400 fontos kis szar laptopom nagyobb teljesítményű mint a te géped...
  • narumon
    normálisan? Ezt megnézném. (Otthon a Quad procis, 4GB memóriás gépen le van tiltva a flash mert lezabálja a memóriát meg az egyik procimagot! Mióta letiltottam kb 2x olyan gyors lett a böngészés!)
  • pixx
    Ma bemutatták, hogy a jail breakelt ipadon fut a flash 10.1... normálisan...Steve bácsi megint nem mondott igazat...
  • Oláh Herkules
    fú mennyi ilyen volt már! Ez egyébként a ps3 fanboyokra is jellemző a "nemjönki ps3-ra" játékoknál, és a win fanboyokra is, amikor mondjuk sorolják a linux featureket, mondják szar minek, de ha bekerül a winbe akkor már kurvaszükséges, és jó :D De a lényeg hogy minden fanboyt ver az apple fanboy, amennyi marhaságot egy átlag apple fanboy összehord, annyit még dzson sem tud összehozni miközben a ps3-mát védi az "xbot"-ok ellen :D
  • AnonyX
    Bárcsak lenne régebbi telókhoz is Android 2.2-es OP. Nekem HTC Magic-em van a nagyobb memóriával szerelt verzió, alapból 1.5-ös van rajta, sajnos a Sense UI-t sem engedi telepiteni valamiért. De örülnék neki ha a 2.2-es megjelenne :)
  • narumon
    Okés bocsi, lehet hogy az én figyelmem kerülte el, sajnos az iphone is olyan mint bármelyik másik telefon; bárki megveheti értelmi szinttől függetlenül.
  • Darth Sith
    nézz meg pár fórumot, és keress vissza 1-2 évvel ezelőtti cikkeket/hozzászólásokat és nézd meg néhány nickhez tartozó hozzászólást, majd 1 évvel később, hogy abszolút az ellenkezőjét mondja, pont a lejjebb említett módon. én nem egyszer találkoztam a jelenséggel, bár tény, hogy élőben ismerősöknél többször mint írásban fórumon pl, de az tény, hogy létezik a jelenség.

Az SD kártyás hiányosság valóban komoly probléma volt, de szerencsére megoldották.
  • narumon
    Most komolyan, hol volt olyan, hogy valamelyik iphoneos írta hogy xy feature nem fontos utána meg arra verte a seggét a későbbi szoftverben? Mert ezt mindig mondjátok de én még nem találkoztam vele. (Az SD kártyás hiányosság meg Androidnál tényleg nagyon durva volt hiszen egyébként nincs a telcsiben elég memória nem is értem, hogy ez hogyan maradt ki, mindenesetre örvendetes hogy eszükbe jutott, hogy ez nélkül használhatatlan.)
  • Gerygrey
    Nem.

Az androidosok most azt mondják, hogy a 2.1-es Android (és a korábbiak) fájó hiányossága, hogy nem lehet SD kártyára telepíteni, és örülnek, hogy a 2.2-ben végre lehet.

Ha az Android Apple termék lenne, akkor a felhasználói azt mondanák, hogy nem baj hogy nincs a 2.1-ben SD kártyára telepítési lehetőség, úgysem használná senki. Bezzeg, amikor bejelentik hogy a 2.2-ben lesz, akkor a seggüket a földhöz verik hogy micsoda forradalmian új fícsör...
  • narumon
    Mhm érdekes akkor ez az Androidosokkal nem igy van? Ami nem volt az 1.6-ba de most a 2.2-ben van akkor arra miért verik a nyálukat? Bagoly mondja verébnek....
  • Darth Sith
    Tudod, hogy őket nem érdekli, hiszen "nincsen rá szükségük". Ahogy a korábbi ájfón verziókban sem volt szükség egy rakat dologra, aztán amikor a következő generációba belekerült, akkor meg arra ment a nyálverés, hogy ezt is tudja. Ki érti ezt. :)
  • Indira Ganji
    Nem tudom mindenki jól látja-e, még az iPad fanok is , de ...
    mintha az lenne oda írva, hogy :
    támogatja a Flash 10.1-et

• pixx
    Jön fel az android, jövőre meg fogja szorítani a iphone-t...