SG.hu

Internetes tartalmak a Viera tévéken

Stratégiai megállapodást írt alá a Panasonic South-East Europe Kft. és a Sanoma Budapest Zrt., melynek keretében 2010. március 01-től valamennyi Panasonic Viera Cast szolgáltatással rendelkező televízión közélet, bulvár, életmód és autó témában szolgáltat tartalmat Európa egyik legnagyobb médiavállalata.

"Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon az elsők között tehettük ki webes mozgóképes videó tartalmainkat televízióra. A Sanoma Budapest Újmédia-divíziója jelenleg napi 8-10 perc friss mozgóképes tartalmat gyárt, elsősorban internetre, melynek köszönhetően havonta közel 1 millió videó indítással büszkélkedhetünk. - fogalmazott Szigetvári József, a Sanoma Budapest Újmédia Divíziójának lapigazgatója."A Sanoma Budapest a magazinkiadók közül Európában az elsők között ismerte fel a lehetőséget abban, hogy a Viera tévéinkre már nemcsak a hagyományos értelemben vett televíziós csatornákat, hanem az internetes tartalmakat is elérhetővé tesszük felhasználóink számára. A Youtube és az Eurosport videói után a hazai felhasználóknak már a StartlapTV tematikus tartalmai is elérhetők, melyek megtekintéséhez a Panasonic Viera Cast szolgáltatással rendelkező televíziója mellett mindössze egy internet előfizetés szükséges. A Viera Cast nagy előnye, hogy egyszerűen és gyorsan nézhetjük meg a Sanoma által rendelkezésre bocsátott naprakész videókat. Így nem kell hosszú percekig várnunk a letöltésre és a fotelban ülve csak a szórakozásra kell koncentrálnunk- fogalmazott Müller Endre, a Panasonic South-East Europe Kft. termékmenedzsere.

A Viera Cast funkció a 2009-ben bevezetett modelleken már megtalálható, és így elérhetővé válnak a naponta frissülő magyar nyelvű videós tartalmak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!