SG.hu

Twitteren is kommunikál az Auchan

Bővült az Auchan árösszehasonlító oldalán elérhető szolgáltatások köre, közösségi funkciók is elérhetők, könnyebb lesz a keresés és kényelmesebb a website használata.

A www.hiperarak.hu weboldal 4 áruházlánc (Auchan, Tesco, Cora, Interspar), árainak összehasonlítására szolgál 600 termék vizsgálata alapján. A felmérést minden hónap azonos időszakában, alkalmanként más-más budapesti vagy Budapest-környéki Auchan, Tesco, Cora és Interspar áruházban végzi a HMSM Consulting. A felmérés feltétele, hogy az egymással összevethető méretű áruházak nagyjából azonos körzetben legyenek.

Januártól az Auchan szélesebb tartalmat nyújt a honlapra látogatóknak, így - tartalomszolgáltatókkal megállapodva - hozzáférhetővé tesz más honlapokon megjelent ár-összehasonlításokat, rendelkezésre bocsát saját és külső statisztikákat, elemzéseket, továbbá a szezonális termékek összehasonlításával bővíti a szolgáltatások körét. Egyszerűsödik a weboldal struktúrája is, miközben az érdeklődők ellátogathatnak a cég blogjára, ahol véleményt is cserélhetnek egymással, de a Twittert is felvették a használt csatornák közé. Ezen felül a honlap automatikus hírlevelet küld az erre feliratkozóknak, illetve a legfontosabb újdonságok követhetővé válnak a Hiperárak Twitter oldalán is.

"Az indulás óta eltelt 4 hónapban több tízezer látogatót regisztráltunk a honlapon, amely sokaknak mára rendszeres tájékozódási, információ-szerzési forrássá vált. Az új szolgáltatásokkal, szélesebb tartalommal és könnyebb használattal szeretnénk még több látogatót vonzani a honlapra, és arra törekszünk, hogy az információ-források bővítésével még objektívebb képet tudjunk adni az érdeklődőknek." - mondta Jean-Paul Filliat az Auchan vezérigazgatója a fejlesztésekről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tiko77 #6
    Komolyan, nem tudom hogy mi lehet azzal a láppal, de nálam ezekkel a hörcsögös videókkal jóvátették:D nagyon ötletesek:D
  • fishsticks #5
    hát, igen. De nem hiszem, h ez a lápos dolog tovább lett volna fűzve. Én csak egyszer hallottam róla, de ha akartak is valamit, gondolom már elálltak ettől, mert azóta semmi hír. Azok a tengerimalacok mindenesetre viccesek.
  • mamutvadasz #4
    arra céloztam, hogy állatokkal reklámozzák magukat, miközben a lápban nagyon sok féle állatfaj él...
  • fishsticks #3
    miért, a tengerimalacok ott élnek? :)
  • mamutvadasz #2
    Hát igen, mondjuk érdekes, hogy egy lápra akarnak építkezni, eközben meg két kis tengerimalac a "reklám arcuk"
  • sysqo #1
    ha már madaras teszkó, ezt érdemes megnézni:
    http://www.youtube.com/watch?v=wRWj6IA_4VE&feature=player_embedded