MTI

Megszünteti hírportálját a Pannon

Megszünteti a Pannon GSM Távközlési Zrt. szeptember végén a tavaly nyáron indított portálját, az infosarok.hu üzemeltetését, és felszámolja a működésére létrehozott Step Ahead Kft.-t is.

A cég közleménye szerint a Pannon a befektetések folyamatos értékelése eredményeképpen arra a következtetésre jutott, hogy a jelen gazdasági környezet és annak a médiapiacra gyakorolt hatása nem kedvez az ilyen irányú új befektetéseknek. Az index.hu értesülése szerint a híreket 11 fős szerkesztőség állította elő. Az infosarok.hu indulásakor Ove Fredheim, a társaság akkori vezérigazgatója a fejlesztési és későbbi befektetési költségekről nem nyilatkozott, csupán annyit mondott néhány száz millió forintról van szó.

A Pannon célja az volt, hogy az infosarok legyen a legkedveltebb magyarországi kezdő oldal, s látogatottságát tekintve bekerüljön az első öt közé. A vezérigazgató elmondta azt is, remélik, hogy a webhely és a hírportál eltartja önmagát, s üzletileg is sikeres lesz. A fő bevételt a reklámokból várták.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • moikboy #1
    Érdekes, én most hallok először erről az oldalról :D