SG.hu

Megújult az OTP Bank honlapja

Új designnal, módosított struktúrával, intelligens oldaltérképpel, megújult keresővel, mobiltelefonra optimalizált, vakok és gyengénlátók számára készült oldalakkal várja az internetes látogatókat az OTP Bank az új honlapján.

A cég közleménye szerint a honlap megújításakor a cél olyan felhasználóbarát platform létrehozása volt, amely tartalmi és szerkezeti szempontból is megfelel a legújabb internetes trendeknek és kihasználja az új technikai lehetőségeket. Az elektronikus csatornákon is piacvezető magyarországi hitelintézet OTPdirekt szerződéssel rendelkező ügyfeleinek száma tavaly év végén meghaladta az 1,6 milliót, amelyből közel 800 ezren vették igénybe az internet banki szolgáltatást, a honlap látogatók száma havi 3 millió.

A lapra intelligens oldaltérkép kereső és gyorsmenü került, melyek lehetővé teszik a kívánt tartalom minél gyorsabb elérését, hogy a bank weboldalának látogatója a lehető legrövidebb időn belül megtalálja a számára fontos információt. A rendszer már a keresett kifejezés beírásakor megmutatja, hogy más felhasználók milyen, hasonló kifejezésekre kerestek, ráadásul a keresés valamennyi az OTP Csoporthoz kapcsolódó honlapon is megtörténik. További segítséget nyújt, hogy a leggyakrabban keresett kifejezések a láblécben is megjelennek, illetve maga az oldaltérkép is rendelkezik keresővel.

A mobiltelefonokra optimalizált internetes oldalak a mobil internet folyamatosan növekvő népszerűsége miatt kerültek előtérbe, hiszen a hagyományos weblapok többsége csupán korlátozottan használható mobiltelefonnal, részben a képernyő felbontása, részben a használt technikai megoldások miatt. Az OTP Bank internetes mobil weblapja a mobil.otpbank.hu címen érhető el, rövid híreket, devizaárfolyamokat, ATM és térképes fiókkeresőt tartalmaz.

Az OTP Bank a vakok és gyengénlátók számára is elérhetővé tette azokat az előnyöket, amiket az internet jelent. Társadalmilag felelős vállalatként a fejlesztés során a bank kiemelt figyelmet fordított ezen látogatóira, akik a vakbarat.otpbank.hu címen vagy a hagyományos weblap jobb felső sarkában megjelenő "vakbarát" ikonra kattintva ismerhetik meg a bank aktuális híreit, akcióit, valamint legfontosabb lakossági termékeit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • akyyy #4
    Nem csak megújult de használhatatlan is lett. fél év vagy több kellet, mire rájöttem hogy tudok belépni, de most meg köszönhetően a megujulásnak megint nem enged be.
  • FoodLFG #3
    Egyébként azt észrevettétek, hogy szinte mindenhol a magyar neten megemlítették pár cikkben a UPC új "ÚÚÚltragyors" (torrent esetében inkább csak lassú, egyébként meg idióta név) csomagját. Itt az esgén, meg volt vagy egy cikk belőle. Azután semmi, csak egy hirdetés a jobb oldalon (már nincs ott).
    Mondjuk furcsa is lett volna, hogy ha egy fizetett hirdetés mellett lehoznak egy ahhoz kapcsolódó hírt is, és a nép ott végig fikázza a UPC-t..
  • FoodLFG #2
    Igaz. Annyi hasznos információt szűrtem le a szövegből, hogy "Megújult az OTP Bank honlapja".
    Bár ez lehet, hogy csak azért van így, mert csak a bekezdések elejét futottam át..
  • TeDDyRuSh #1
    Ez csak simán egy megrendelt cikk, vagy tisztelgés a fizető hirdető előtt? OK,OK, ez is kell, de 25 sorban? Senki nem olvassa el:) Egy csillag a jutalom:)