Napi Online

Új vezető a UPC Magyarország élén

Azonnali hatállyal nevezték ki tegnap Betzalel Kenigszteint a UPC Magyarország Kft. új ügyvezető igazgatójának.

A szakember több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik a kábeltelevíziós iparágban. Kenigsztein számos felsővezetői pozíciót töltött be az izraeli Tevel és Tevel Telecom cégnél, 2004 óta pedig a UPC Hollandia műszaki igazgatójaként dolgozott. Kenigsztein azt ígéri, hogy irányítása alatt a UPC Magyarország Kft. számos új terméket és szolgáltatást vezet majd be, köztük elektronikus videótárat (Video on Demand), interaktív szolgáltatásokat és ultragyors internet-hozzáférést.

A UPC Magyarország korábbi vezetője, Joe Zuravle idén márciusban azt követően távozott a cég éléről, hogy a Figyelő beszámolt egy, a cég berkein belül zajló vizsgálatról, amelyet a hetilap értesülései szerint összeférhetetlen üzleti tevékenység miatt indítottak. Azóta - Kenigsztein tegnapi kinevezéséig - Gene Musselman, a Liberty Global európai kábelszolgáltatási üzletágát képviselő UPC Broadband elnöke irányította a magyarországi céget.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bummedli #6

  • Reg5 #5
    AXN sci-fit a kábeles csomagba! Nem fogok 7k-t fizetni 1 csatornáért...
  • KillerBee #4
    Musselman és Kenigsztein, vajon ez lesz az arab-zsidó megbékélés kicsiben?
  • zoltan54 #3
    http://www.hwsw.hu/hirek/42241/upc-internet-kabel-docsis3-fiber-power-warez-torrent-letoltes-savszelesseg.html

    Kipróbáltuk: Fiber Power 120 Mbit/s - a letöltők álma
  • TeDDyRuSh #2
    Nagyon ráfér egy kis frissítés a UPC-re. Pécsen annyira szar a csatornakiosztása is, hogy sírok, mikor a rokonnál meglátom a T-kábel közepes TV csomagját. A net meg...stabil, fasza, de két éve ránk se basztak a szerződés lejártáig, így 2600-at fizetek 1 megára, amikor a digi már tolja a 2500-ért a 20M/10M-át. Persze ez nem stabil sebesség, de csak ha a minimumot szolgáltatja, akkor is kevesebb pénzért kapok dupla sebességet. Szóval menekülés UPC-től!!!
  • FoodLFG #1
    ultragyors internet-hozzáférést

    Hogy milyen gyors ? xD
    Márketing duma, gyerekek. Márketing..

    Ennyi erővel bevezethetnék az ultralassú torrentezés (P2P) fogalmát is, ha már feltalálták.. Lehetne neki külön nevet is adni. :DD