SG.hu

Symantec: jó harmadik negyedéves eredmények

A Symantec a harmadik pénzügyi negyedévben minden fő pénzügyi mérőszámában várakozáson felül teljesített.

A negyedév GAAP szerinti bevétele 1,51 milliárd dollár, a nem a GAAP szerint számított forgalom 1,54 milliárd dollár volt. A Symantec a harmadik pénzügyi negyedévben minden fő pénzügyi mérőszámában várakozáson felül teljesített.

GAAP (Generally Accepted Accounting Principles = általánosan elfogadott könyvelési alapelvek) szerinti eredmény: a harmadik pénzügyi negyedév GAAP szerinti nettó vesztesége 6,81 milliárd dollár volt, az előző év azonos negyedévének 132 millió dolláros nettó nyereségével szemben. A GAAP szerinti hígított veszteség részvényenként 8,23 dollár. Az előző év azonos negyedévében a hígított nyereség 0,15 dollár volt.

A GAAP szerinti később esedékes bevétel a negyedév végén 2,92 milliárd dollár, ez egy évvel korábban 2,88 milliárd dollár volt. A harmadik negyedévi működési tevékenység készpénzforgalma 402 millió dollár, ez az előző év azonos negyedévében 462 millió dollár volt.

A nem GAAP szerinti eredmény: A nem GAAP szerinti nettó bevétel a 2009. pénzügyi év harmadik negyedévében 350 millió dollár volt, az előző év azonos negyedévének 292 millió dollárjához képest 20 százalékkal több. A nem GAAP szerinti hígított nyereség részvényenként 0,42 dollár. Az előző év azonos negyedévének 0,33 dollárjához képest 27 százalékos a növekedés.

A nem GAAP szerinti később esedékes bevétel 2,96 milliárd dollár, ez 2 százalékkal több a 2008. pénzügyi év harmadik negyedévének végi 2,90 milliárd dollárnál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!