SG.hu

Mozikeresés a Google.hu-n

A PORT-network.com által szolgáltatott adatoknak köszönhetően közvetlenül a keresőből megtudhatjuk, hol vetítik az egyes mozifilmeket.

Mikor valaki rákeres egy aktuális film címére a keresőben, egy filmtekercs mellett megtalálja a film játékidejét, valamint ha az alatta levő keresőablakba az őt érdeklő város nevét beírja, megtudhatja, hogy az adott helyen mely mozik vetítik az alkotást.

A PORT.hu, a Port-network.com csoport vezető vállalata szolgáltatja az adatokat a kereső eme újdonságához. A megegyezésnek része Magyarországon kívül Csehország is, sőt várhatóan a régió további államaiban is elindul a jövőben az új szolgáltatás.

Peresztegi Zoltán, a Google magyarországi képviselője a projekt helyi vonatkozását hangsúlyozta: “Ez az újdonság és a mögötte rejlő együttműködés ugyan csak kis lépés, de jól mutatja a Google elkötelezettségét a magyar piac iránt: egyrészt a felhasználók könnyebben juthatnak hozzá az őket érdeklő információkhoz, másrészt pedig egy kiváló szolgáltatást nyújtó magyar vállalatot hozzásegítettünk ahhoz, hogy a régió egyéb országainak felhasználóit is elérje."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • akyyy #2
    inkább a youtubot kapcsolják át magyarra, ha már kész a forditás, ne csak maguknak, chö
  • jhetedikj #1
    google.hu