Gyurkity Péter

A szexnél is fontosabb az internet?

Friss tengerentúli felmérés arra világított rá, hogy a nők fele szívesebben megválna a szextől, mintsem hogy két hétre lemondjon az internetelérésről. A férfiak között többen haboznak ezt illetően, míg a televízió kevésbé fontos.

A Harris Interactive által elkészített felmérés csak egy része az Intel átfogóbb kutatásának, amely elsősorban arra koncentrál, hogy az amerikai felhasználók mennyire és milyen módon támaszkodnak a világhálóra a mindennapokban. A tanulmány néhány igen érdekes részlettel szolgál, így most elsősorban ezekre koncentrálunk, mellőzve a kevésbé fontos számokat.

Az egyik ilyen érdekes kérdés, hogy a megkérdezettek vajon a szexről, avagy az internetről mondanának el szívesebben két hétre. Erre a nők csaknem fele, egészen pontosan 46 százaléka válaszolt úgy, hogy számukra az internet a fontosabb, míg a férfiak esetében jóval kevesebben tudják megtartóztatni önmagukat: 30 százalék vélte úgy, hogy kibírná a két hetet nemi együttlét nélkül. A 18 és 34 év közötti korcsoport tagjai esetében 49, illetve 39 százalék volt az arány, míg a 35 és 44 év közöttieknél a nők esetében már 52 százalék adná fel szívesebben a szexet két hétre.

Az nem kérdés, hogy a televízió jelentősége visszaszorult az utóbbi években. A több mint 2100 felnőtt amerikai megkérdezésén alapuló felmérés szerint a többség inkább a tévéről mondana le két hétre, az internet hiányát ugyanis egyetlen hétig sem tudnák elviselni, mint lehetséges alternatívát. Amellett sem mehetünk el azonban szó nélkül, hogy mintegy 40 százalék legszívesebben mindkét platformot igénybe venné, egyiket sem hanyagolná el szívesen.

Néhány lap arra emlékeztet, hogy a britek körében elvégzett hasonló felmérés nemrég szintén érdekes eredménnyel zárult. 77 százalék nem tudná nélkülözni a napi betevő internetet, a férfiak fele viszont akár 6 hónapra is lemondana a szexről, ha cserébe egy 50 hüvelykes LCD-tévéhez jutna - a nők esetében ez csak a megkérdezettek egyharmadának volt vonzó ajánlat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • B0nFire #19
    A papok miattam kerültek a történetbe, habár nem állt szándékomban véleményt formálni róluk (attól függetlenül, hogy megvan a magam véleménye); csak valami véletlen folytán leírtam a "cölibátus" szót. Mindezek ellenére - habár számomra abszolút indifferens emberekről van szó - meg kell hogy védjem őket valamiben. A pedofília egy aberráció, és ha már az, teljesen lényegtelen, hogy kinél fordul elő. A lényeg a végeredmény, az pedig nem jó. De csak azért, mert a sajtó kizárólag a papok pedofil botrányairól hajlandó írni, még nem jelenti azt, hogy a "civilek" között ne lenne éppen ugyanannyi aberrált. Csak ugye amiről nem tudunk, az nincs. Az ő köreikben szaftosabb a botrány, ezért jobban emlékszünk rá, de azért nem szabad elfelejtkezni azokról a civilekről, akikről rendre beszámolnak a híradásokban. Mint az osztrák nagypapi, aki futószalagon gyártotta az "unokákat".

    Egyébként pedig nem látom be, hogy miért kéne akárcsak az egyikről vagy a másikról is lemondani. A kettő nem zárja ki egymást. Ha egyszer van két egészséges ember, akiknek minden végtagjuk megvan, szórakoztassák el egymást, természetes dolog. És ha még futja nekik egy Internet előfizetésre, akkor még internetezhetnek is. Miért ne?

    Azt pedig már tényleg csak zárójelben tenném ide, hogy a pornóoldalaknak van a világon a legnagyobb látogatottsága. És nem lehet veszteségeset nyitni! Ez dettó olyan mint a kocsma. Nálunk egy 14000-es kisvárosban van vagy 200, - tehát kábé 70 emberre jut 1, és ebben azok is benne vannak, akik nem isznak - és egyik sem veszteséges. Sőt, ha holnap én nyitnék egyet, valószínű, hogy én is megélnék belőle.
  • Tinman #18
    Na jó jó, de az internetnél jobb "pornólap" nem létezik :-D
  • bracsek #17
    de ha cserélhetnénk, én lemondanám azt a fránya netet :)
    (ami van arról is könnyű lemondani azért ami nincs :))
  • Myron #16
    ami nincs is arról nem nehéz lemondani
  • BlackRose #15
    Végül is mindkét esetben hasonló történik, "doubleclick her mouse"
    OK szerintem nem kell egyikről sem lemondani, főleg egy nőnek :) egyikért kap másikat ha más megoldás nincs :) csak nem értem, hogy kerülnek a papok itt a mesébe... különben ha megkérdezed a nők nagy részét, mind "szex nélkül él", még olyan esetben is amikor a szex mindennap megtörténik, csak nem akarják megsérteni a faszit és eljátszák az orgazmust és a szexet is... mintha ott lennének. Az Internet viszont valós élmény nekik is. :) Tehát nem kell túl megsértődni, ha a szex jó, nem mondja le senki sem ez kőkemény tény. Persze, högy a hölgyek ne gondolják, hogy a hiba bennük nincs, csak annyit, hogy kb. annyiért hibáztathatók ők is mint mi férfiak... már ott ahol ez gond lenne. :)
    És még valamit... Internet is for porn = sex...

    http://www.youtube.com/watch?v=YHwdw7X_jPI

    szóval, lehet, hogy azért nem mondanak le a netről mert szex után kutatnak... :))) na de most már nagyon rossz lettem :)
  • Ronny #14
    nők baszod, nők...
  • atlagember #13
    Ez baromság. Aki tényleg férfi, annak ez nem lehet kérdés. (Bár biztos van néhány fatökű kis homokos, akinek fontosabb a net mindennél.)
  • peterxy #12
    Van egy kis félreértés. A papok nem szűzességi fogadalmat tesznek, ellentétben az apácákkal. A cölibátus nőtlenséget jelent. Ennek ellenére persze a sex nekik bűn, de nem szegik meg vele a fogadalmuk, úh meg lehet gyónni es kesz:)
  • USAMEN POWER #11
    A pedófília az egy gusztustalan dolog, igen. De ha más szemszögből nézzük a dolgot, a papok nem tehetnek arról hogy ilyen hibába esnek bele. (amelyik am is kislányokra izgul fel az már egy betegség) A papoknak egyszerűen be kell tartaniuk egy kiírt hülyeséget, a szexmentes életet, (cölibátus) mert elvileg attól bűntelenebbek lesznek. Vagy szentek ? De meglehet hogy egy elöre gondolkodó ember tudja magáról, hogy nem tudja megállni sex nélkül, és egyszerűen nem megy papnak.
  • teddybear #10
    "Am a sex nélküli élet megoldható, egy idő után már elviselhetetlen. A papoknál is így van, egy ideig bírják. De elkéne kondolkozni, hogy mért nő a pedofília a papok körében mostanság ?"

    Leginkább azért, mert egyre többször derül fény a takargatott disznóságokra. Mostanában már a katolikusok sem néznek el mindent a papoknak.