SG.hu

Gyerekekkel ismerkedett az interneten

Bejelentést tett a rendőrségre egy fiatalember, mert tudomására jutott, hogy 11 éves öccse az interneten megismerkedett egy férfival, aki többször próbált kapcsolatba kerülni a fiúval, egyszer haza is vitte autóján az iskolából.

A péntek délutánra megbeszélt találkozóra már a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Élet- és Ifjúságvédelmi Alosztályának nyomozói mentek el, és a Korányi Frigyes utcai parkolóban ott találták a 27 éves helybeli férfit. A fiatalember előállítását követően elmondta a rendőröknek, hogy 30-40 "kis barátja" van, akikkel az interneten szokott ismerkedni, és sms-ben, illetve webkamerával tartja a kapcsolatot. Lefoglalták számítógépének merevlemezét is, melyen több gyerekről fotókat is találtak. Pornográfnak minősülő fénykép eddig nem került elő, de az adathordozót további szakértői vizsgálat alá vetik. Az ismerkedős fiatalembert egyelőre tanúként hallgatták ki.

A rendőrség arra kéri a szülőket és pedagógusokat, hogy beszélgessenek el a gyerekekkel az internetes ismerkedés veszélyeiről és hívják fel a gyermekek figyelmét, hogy idegennel soha se beszéljenek meg találkozót interneten! Még aki kortársuknak mondja magát, az sem biztos, hogy valódi személyazonosságát használja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vajon kiki #15
    a Mein Kampf az egy alapmű.. de egy talmud? pff töröljék ki vele a se99üket
  • vajon kiki #14
    ki nem sz*rja le mi van a talmudban?
  • Mike at home #13
    ki kell tiltani a gyerekeket a netről
  • Sanyix #12
    Pedig még a híradóban is volt valami ilyen botrányról szó. Ugye most nagy szabadság van, a zsidók egyenlőbbek, védeni kell őket, így most bevállalják azt is amit eddig rejtegettek,
  • savior #11
    ha meg egy gyerek hozzank szol, akkor jol fejbe kell rugni, nehogy valaki azt higyje, hogy ismerkedni probalunk vele
  • Tetsuo #10
    az is benne van a Talmudban, ha egy goj olvassa azt meg kell olni..
  • Narxis #9
    Van még vagy 100 ilyen, nem emlékszem már melyik népnél, de császárról van szó. Az egyik császár 5-10 éves fiúkat, lányokat tartott magának, "kis ebihalaknak" hívta őket...
  • AzUs #8
    Ja ezt megtaláltam:
    "Sanhedrin 55b. Egy zsidó elvehet egy három éves kislányt feleségül (pontosan 3 éves és egy napost)"
    Azt hiszem ki lehet jelenteni, hogy "enyhén" retardált dolgokat is írnak a Talmudban..
  • AzUs #7
    wtf??????? Ez már azért nagyon beteg
  • vajon kiki #6
    "Gyerekekkel ismerkedett az interneten"

    és akkor most hova sz*rjak??!! milyen törvény tiltja, hogy nem szabad ismerkedni az interneten keresztül??!?!?!?!! mit követett el ez a szerencsétlen ember hogy így meghurcolják???

    az igazi bűnözőket kéne már végre lefoglalni tisztelt rendőrelvtársak, legfőképpen azokat akik a parlamentben táncikáznak el milliárdokat közpénzeken és közben egyre nagyobb indokolatlan adókkal sanyargatják a népet !