Gyerekekkel ismerkedett az interneten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Sanhedrin 55b. Egy zsidó elvehet egy három éves kislányt feleségül (pontosan 3 éves és egy napost)"
Azt hiszem ki lehet jelenteni, hogy "enyhén" retardált dolgokat is írnak a Talmudban..
és akkor most hova sz*rjak??!! milyen törvény tiltja, hogy nem szabad ismerkedni az interneten keresztül??!?!?!?!! mit követett el ez a szerencsétlen ember hogy így meghurcolják???
az igazi bûnözõket kéne már végre lefoglalni tisztelt rendõrelvtársak, legfõképpen azokat akik a parlamentben táncikáznak el milliárdokat közpénzeken és közben egyre nagyobb indokolatlan adókkal sanyargatják a népet !
Megmondom oszinten nagyon restellem, hogy ilyen egy tetu vilagban elunk, ahol mar tanitani se mer az ember.
A masik meg, hogy szamomra erthetetlen, hogy valaki miert keresgeli 30-40 gyerek tarsasagat webcam, meg egyebek mellett, de abban biztos vagyok, hogy amig ez nem tisztazodik ezert marhara felesleges volt erre a cikkre azt a nehany kilobajtot elpazarolni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)