Alex

Péntektől kapható az iPhone

Az iPhone 3G hamarosan Magyarországon is megvásárolható lesz, a 8 GB-os verzió a legkedvezőbb konstrukcióban 990 forintért kapható majd.

Az iPhone 3G-t hazánkban kizárólag a T‑Mobile forgalmazza. A cég közleménye szerint az augusztus 22-étől bevezetésre kerülő T‑Mobile ikon 400 csomag 9900 forintos havi díj ellenében 400, belföldi irányban lebeszélhető percet, 200 db hálózaton belüli SMS-t és 2 GB-nyi, internetezésre és e-mailezésre egyaránt felhasználható adatforgalmat tartalmaz. A T‑Mobile ikon 600 csomag 600, belföldi irányban lebeszélhető percet, 400 db hálózaton belüli SMS-t és 4 GB-nyi adatforgalmat foglal magában, a csomag havi díja pedig 16990 Ft. Az iPhone 3G 8 GB-os verziója a T‑Mobile ikon 600 csomaggal, 24 hónapos, a díjcsomagra vállalt hűségnyilatkozattal 990 forint, a 16 GB-os verzió azonos feltételekkel 4980 forint lesz.


Az iPhone 3G magyarországi premierjén a legnagyobb hazai mobilszolgáltató partit is rendez, amely 21-én 22 órakor kezdődik a MOM Park Bevásárlóközpontnál, a Csörsz utcában, a földszinten megtalálható T‑Pont üzlet bejáratánál. A hangulatról és zenékről neves dj-k gondoskodnak, üditőkkel és programokkal várják az első iPhone-ok vásárlóit, az érdeklődőket és a kikapcsolódni vágyókat egyaránt. Az első 10 iPhone 3G készüléket vásárló az eseményt és az elsőséget megörökítő plakettet is kap. A MOM Park Bevásárlóközpontot követően a nyitástól további 101 üzletben, T‑Pontokban és kijelölt partnerüzletekben megvásárolható lesz az iPhone 3G. Az iPhone 3G 8 és 16 GB-os változatban, utóbbi verzióban fekete és fehér színekben kerül az üzletekbe.

Az iPhone 3G a T‑Mobile többi, a díjszabásban szereplő díjcsomagjával is megvásárolható (a MobilOtthon és MobilOtthon Prémium díjcsomagok kivételével), és meglévő előfizetők készülékváltással, az előfizetésükre vállalt új hűségnyilatkozattal is hozzájuthatnak.Az iPhone 3G 12 vagy 24 hónapos, az előfizetésre és a választott díjcsomagra vonatkozó hűségnyilatkozattal is kapható lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • piamania #55
    Hello!

    Nem ide tartozik,de lenne egy kérdésem.
    A telefon IMEI száma az egyenlő a telefon sorozatszámával?köszi
  • Mardel #54
    "Hiába zárjuk le Apple iPhone telefonunkat, bárki képes lehet néhány "gomb" "megnyomásával" érzékeny információkat kinyerni a telefonból, és képes lehet bizonyos körülmények közt a telefon egyes szolgáltatásainak használatára. A sebezhetőséget a MacRoumors fórum "greenmymac" nicknevű tagja fedezte fel. Hogy használható ki a sebezhetőség?

    iPhone telefonunkat lezárhatjuk az illetéktelen használat elől a 'Settings -> General -> Passcode Lock' útvonalon megadott 4 jegyű számkóddal. Ha a megfelelő idő eltelik (illetve megnyomjuk a ki-bekapcsoló gombot a készülék tetején), a telefon lezárja magát és utána csak a megadott kód ellenében lehet újra használatba venni. Elméletileg, mert ez a lezárás bizonyos fokig megkerülhető.

    A telefon lezárt állapotban is lehetővé teszi a vészhívások lebonyolítását. A 'Enter Passcode' oldalon megtalálható a bal alsó sarokban egy 'Emergency Call' gomb. A gomb megérintésével előcsúszik az 'Emergency Call' oldal a megfelelő tárcsázó billentyűzettel. Ezen az oldalon a rosszindulatú támadónak elegendő kétszer egymás után lenyomni a 'Home' billentyűt ahhoz, hogy hozzáférjen a 'Favorites' oldalhoz, ahol a kedvenc kapcsolatainkat találhatja. A kapcsolatok adataihoz hozzáférhet a támadó probléma nélkül. Ha van olyan kapcsolatunk, amelynél meg van adva e-mail cím, honlap url, akkor a támadó elindíthatja a Safari böngészőt, vagy hozzáférhet a levelezési alkalmazáshoz, az SMS küldő szoftverhez. Elovashatja az SMS-eket, leveleket, webes kedvenceket, anélkül, hogy ismerné a feloldó kódot.

    A probléma a legfrissebb, 2.0.2-es firmware-t (is) érinti.

    Mivel a hozzáférés gyakorlatilag másodpercek kérdése, ne hagyjuk érzékeny információkat tartalmazó telefonunkat őrizet nélkül."

    A részletek [url=http://www.infoworld.com/article/08/08/27/Locked_iPhones_can_be_unlocked_without_a_password_1.html]itt olvashatók.

    "Az Apple a jövő hónapra ígér megoldást a problémára.

    "Az a kisebb iPhone biztonsági probléma, amely ezen a héten került napvilágra, javításra kerül majd egy szeptemberben kiadott szoftverfrissítés során," - mondta Jennifer Bowcock, az Apple képviselője a Macworld-nek egy e-mail interjú során.

    Bowcock ideiglenes megoldást javasolt a javítás megérkeztéig : állítsuk a 'Settings' -> 'General' -> 'Home Button' értékét 'Home'-ra (pipáljuk ki), így a 'Home' gomb kétszeri megnyomása a felhasználót egyenesen a Home képernyőre viszi, amely - ha a jelszavas védelem be van állítva - az unlock képernyő."
  • Tetsuo #53
    Hm erdekes.. ezekrol meg nem hallottam. A kornyezetemben hasznalok meg vannak vele elegedve. A GPS eleg jol mukodik, a wi-fi sem nagyon szakad meg, bar lehet otthon ez maskent van.. Engem a kis meret, az ergonomikus erintokepernyo es a VGA felbontas fogott meg, tobbnyire olvasasra hasznalnam..
  • PyRex #52
    :((
  • Tetsuo #51
    Miert uti a tobbi gyarto kijelzoit?? A felbontasa eleg gyengus..
  • Tetsuo #50
    Mar van hozza nagyobb akksi, nem kerdes melyiket valasszam! :)
    HTC is the best!
  • FoodLFG #49
    El van rontva a táblázat (sg színvonal), azt akarja mondani.
  • PyRex #48
    ?
  • gergobaby #47
    2x Ikon 400? :O
  • Dany007 #46
    Azért még annyit hozzátennék, hogy amiről nincs fogalmad, arról inkább ne beszélj :)
    Nekem sima iPhoneom van már tavaly október óta.
    MMS sima szoftverfrissítéssel megoldható. Kis pár kb-os programot kell letölteni, ingyen olyan egyszerűen, hogy egy hozzá nem értő is megtudja csinálni.
    Aki nem hisz : http://cache.gizmodo.com/assets/resources/2007/12/mmsiphone.png

    Video rögzítés szintén ugyan ilyen módszerrel.
    Sőt a legújabb szoftverrel sokkal durvább dolgokat is lehet művelni. Sajna nekem még a régi van, de egy volt kolegámnak már az újabb, ő mutatta a videó felvételt.
    CopyPast - szerintem is jogos, hogy hiánycikk...
    GPS-ről nemtok nyilatkozni mert sajna nem 3G-sem van, bár én nem is nagyon használnám ki ezt a funkciót.

    Egy kicsit utánna kell nézni, rákötni a gépre, és szinte bármilyen progit le lehet szedni hozzá. Kezdve a hangrogzítőtől a Játékokon át MSN kliens, desktop témák, animált háttérkép, billentyűzet, tudományos számológép, PDF reader, ebay figyelő, chat kliens, stbstbstb...