SG.hu

IPTV-n közvetítenek egy vitorlásversenyt

A Volvo Ocean Race óceánjáró vitorlásverseny nézői idén élő mobiltelevízió-közvetítésen vagy IPTV-n keresztül követhetik nyomon a versengés legújabb fejleményeit. A kikötőkben zajló verseny több nézetét lehetővé tevő, felhasználó által vezérelt kamerainterfésznek köszönhetően a nézők személyre szabott tartalomhoz jutnak.

A világ leginkább embert próbáló nyílt tengeri versenye, a Volvo Ocean Race 2008 októberétől 2009 júniusáig tart. A világkörüli maraton leghosszabb útvonala 12 300 tengeri mérföld Qingdao és Rio de Janeiro között. Az út közben megrendezendő kikötői versenyeknek Alicante, Szingapúr, Qingdao, Rio de Janeiro, Boston, Galway és Stockholm ad majd otthont. Az Ericsson által biztosított, októberben induló Volvo Ocean Race szolgáltatás gondoskodik arról, hogy a vitorlázás szerelmeseinek egy pillanatra se kelljen elszakadniuk a verseny eseményeitől. Mindenhová magukkal vihetik a legfrissebb adatokat és szórakoztató szolgáltatásokat, függetlenül attól, hol tartózkodnak éppen a világban.

A Volvo Ocean Race viadalnak a spanyolországi Alicante kikötőjében megrendezett részversenyei után a rajongók a kameraválasztási funkcióval követhetik nyomon kedvenc hajójuk útját. A szolgáltatás más funkciókkal is rendelkezik, mint például a gyors csatornaváltás. Jan Wäreby, az Ericsson multimédiával foglalkozó üzletágának vezetője közölte: "Az új multimédia-csatornáknak köszönhetően a nézők személyre szabott, interaktív, dinamikus mobil felhasználói élménnyel gazdagodhatnak - időtől, tértől és készüléktől függetlenül. A szolgáltatások következő generációját képviselő lehetőség a felhasználót állítja az általa vezérelhető élmény középpontjába. Ez különösen igaz a Volvo Ocean Race verseny esetében".

A Volvo Ocean Race verseny élő esettanulmányként szolgál majd arra nézve, hogyan biztosíthatók bevételnövelő következő generációs multimédia-szolgáltatások merevlemezről, mobil-összeköttetésen keresztül. Az esettanulmány megvitatására a világ számtalan táján kijelölt kikötőállomásokon lesz majd lehetőség.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!