SG.hu

Három számítógép az amerikai háztartások felében

A Sunbelt Software felmérése szerint az USA-ban immár a háztartások 51%-a legalább 3, vagy több PC-vel rendelkezik.

A számítógépek életünk egyre több területén jutnak egyre fontosabb feladathoz: a PC a munkaeszköz mellett az otthoni munkavégzés, az ügyintézés, az internetezés, a tanulás, az e-mailezés és a szórakozás elengedhetetlen kelléke. A folyamat óhatatlanul magával vonja a számítógépek számának gyors növekedését - immár nem csupán a vállalatoknál, hanem a családok életében is. A Sunbelt több mint 1000 amerikai felhasználó körében végzett kutatása arra az eredményre jutott, hogy a megkérdezettek 34%-a immár több mint 3 számítógéppel rendelkezik otthonában, 21%-uknak három, 28%-uknak kettő számítógépe van, s csak 17%-uk nyilatkozott úgy, hogy mindössze egy gépet használ.

A megkérdezettek közt azonos arányban voltak kezdő, haladó és professzionális felhasználók. A helyzet könnyen magyarázható, hiszen egy gép a szülőknek szükséges, legalább egy a gyerekeknek, s egyre többen vásárolnak laptopot is a mobilitásuk megőrzése érdekében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KoS #1
    Hogy lehet 1000 felhasznalobol barmilyen kovetkeztetest is levonni?? Megall az eszem ezektol a felmeresektol... 1000 ember az semmi.