MTI

Az internetes keresést segíti Peter Gabriel új honlapja

Az internet világa számtalan szórakozási lehetőséget kínál, ám nem mindenkinek van meg a megfelelő technikai érzéke vagy türelme, hogy megtalálja a világhálón azt, ami érdekli. Ezeknek az embereknek a figyelmébe ajánlja Peter Gabriel angol zenész a The Filter, vagyis "szűrő" elnevezésű, ma indult honlapját, amely személyre szabottan segíti a válogatást az interneten elérhető szórakoztató tartalmak világában.

A regisztrált felhasználóknak először is meg kell adniuk néhány alapvető adatot saját magukról, kedvenc zenéikről és filmjeikről. A honlap az így megadott információkat felhasználva naponta újabb internetes oldalakat gyűjt össze és ajánl a felhasználó figyelmébe az egyéni preferenciáknak és a felhasználó pillanatnyi hangulatának megfelelően. A fejlesztők szerint minél gyakrabban látogatja valaki a honlapot, minél részletesebben közli, hogy milyen jellegű tartalmak érdeklik, az oldal annál pontosabb ajánlatcsomagot tud összeállítani.

Gabriel saját elmondása szerint a Filterben az a nagyszerű, hogy az ember folyamatosan értesülhet az újdonságokról és érdekességekről anélkül, hogy időt és fáradságot kellene rászánnia a kutatásra. "Én alapvetően nagyon lusta vagyok, és türelmem sincs a keresgéléshez. Viszont tudom, hogy rengeteg érdekes dolog van az interneten, amit szeretnék látni és hallani, de nincs kedvem állandóan azzal tölteni az időt, hogy ezek után kutatok" - érvelt a Genesis egykori frontembere új honlapja előnyei mellett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #1
    Birom az ilyen kreativ otleteket, csak felek h a csunya gonosz marketing van megette.. ;)