SG.hu

Új vezető az Apple magyarországi képviseletének élén

Az Apple magyarországi képviseletének megbízott ügyvezető igazgatói, valamint kereskedelmi igazgatói pozícióját május 1-től Majoros Miklós vette át.

A negyvenegy éves szakember feladatai közé az Apple termékek és megoldások értékesítési volumenének növelése, valamint a vállalt kereskedelmi struktúrájának fejlesztése és bővítése tartozik, emellett pedig részt vesz a képviselet stratégiai irányításában is.

A cég sajtóközleménye szerint a villamos-üzemmérnök szakember közel két évtizedes multinacionális környezetben szerzett tapasztalattal rendelkezik az IT disztribúció és az ügyfélkapcsolatok kezelése terén. Jelenlegi kinevezéséig kilenc éven át a Hewlett-Packard Magyarország Kelet-közép Európai kellékanyag üzletágának kereskedelmi igazgatójaként dolgozott. Karrierjét a Libra-Computer Kft-nél (HP Buda) kezdte, majd az Tech Data Distribution magyarországi képviseletéhez (az egykori C2000 Kft-hez) igazolt át, ahol a Hewlett-Packard termékekkel foglalkozó üzletág vezetőjeként tevékenykedett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • endrev #1
    Baromira kíváncsi leszek, hogy mi újat vonultat fel az új vezetés. Az Apple magyarországi jelenléte kb. a nullával egyenlő, stratégiáról nem is lehet beszélni, mivel ahhoz marketing és értékelhető márkaszervíz kellene. És mindez nem az Apple, hanem a HDSys hibájából, ami csak simán zsebreteszi a gépenként kb. 50-150 ezer forintnyi magyar felárat, vagy legalább nem tudni hogy az hova kerül a vámon és egyéb számokon felül, de abból semmi sem látszik, hogy a szolgáltatás javítására fordítaná.

    Van magyar billentyűzet, hurrá, de márkaszervíz nincs (csak papíron, de az nem márkaszervíz), nincs OSX-magyarítás frissítéssel, nincs support, bugjelentés-kezelés (mert van néhány az OSX-ben, bár nem olyan súlyosak és nem annyi mint a Windows-ban).

    Szóval szemünk rajtatok!..