SG.hu

Boltokban a Soul, a Samsung U900

A Samsung bemutatta a 2008-as évre kifejlesztett új 5 megapixeles kamerával felszerelt mobilját.

A Samsung a Soult, először februárban, a 2008-as GSMA Mobile World Kongresszuson mutatta be Barcelonában, mint az Ultra Edition széria folytatását. "A Samsung Soul remek példája annak, hogy a Samsung különös figyelmet fordít a technikai tudással és különleges designal kapcsolatos vásárlói igényekre. Biztosak vagyunk benne, hogy a Soul lesz az egyik legkeresettebb mobilunk a piacon." - mondta Geesung Choi, a Samsung telekommunikációs üzletágának elnöke.


A Soul 5 megapixeles digitális fényképezőgéppel és számtalan multimédiás szolgáltatással bír. Olyan funkciókkalrendelkezik a készülék, mint az arcfelismerés, képstabilizátor és WDR (Wide Dynamic Range). A Magic Touch by DaCP segítségével a navigációs kijelző a felhasználó igényei szerint változik. Ha például a zenelejátszót használjuk, akkor a zenei funkciók jelennek meg, ha viszont a kamera funkciót alkalmazzuk, akkor a kamerára vonatkozó zoom és egyéb gombok világítanak. Internetezéskor a 7,2 Mbps HSDPA funkció óriási lehetőségeket biztosít a kép és video megosztók, illetve letöltések terén.

A cég közleménye szerint áprilistól, illetve májustól Európa szerte, többek közt Franciaországban, Nagy Britanniában, Németországban, Hollandiában, Belgiumban és Magyarországon is kapható lesz a Soul. Három különböző színben lesz elérhető - "Sterling Steel" (Valódi ezüst), "Soul Gray" (Soul szürke) és "Platinium Silver" (Platinium ezüst). A készülék várható piaci ára 400 euro, Magyarországon 120 000 forint lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • McCartman #2
    vagy LG KF750 Secretet!:)
  • Szoki333 #1
    nekem ilyenem van, és fantasztikus az 5megás kamera, a 3g és az érintőkijelző! teljesen meg vagyok vele elégedve! aki ebben az árkategóriában nézelődik, feltétlen ilyet vegyen!