Napi Online

Újabb boltot nyit nálunk az Apple

Az iPod- és a MacBook-sorozat sikerének köszönhetően nálunk is egyre több Apple-terméket értékesítenek.

Egy év alatt 40 százalékkal nőtt a Macintosh-számítógépek forgalma Magyarországon - jelentette be a cég, igaz, a hazai márkaképviselet adós maradt a konkrét számokkal - egyes információk szerint ezt a kaliforniai vállalat nem engedi közzétenni. Az Apple-termékek iránti kereslet látványos növekedése miatt az eddigi hat Premium Reseller-üzlet mellett további kettő nyitását tervezik Budapesten, négyet pedig vidéki nagyvárosokban, lesz "almás" bolt Debrecenben és Szegeden is.

A jelenlegi sikertermékek közül a MacBook Air már kapható. A legvékonyabb pontján mindössze fél, a legvastagabb részén is mindössze 2 centiméteres laptop nem éppen olcsó. Az 1,36 kilogrammos MacBook Air már alapkivitelben is 466 ezer forint, de ha SSD-tárolóval kérjük, közel 800 ezer lesz a végszámla. Az SSD jelenleg a legmodernebb - ezért a legborsosabb - adattároló eszköz (notebook esetében), mivel nincsen mozgó alkatrésze, ezért sokkal ellenállóbb a fizikai behatásokkal (rázkódásokkal, ütődésekkel) szemben, ugyanakkor gyors és alacsony az áramfogyasztása.

Az Apple-rajongóknak azonban egyelőre várniuk kell az iPhone magyarországi debütálására, hírek szerint az év vége, jövő év eleje lehet a megjelenés időpontja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • jtrencsenyi #3
  Csak azt felejtik el az SSD-ről megemlíteni, hogy jóval kevesebb írást bír, mint a hagyományos winchester.
 • GYUFo #2
  Debrecenben van I Shop ahol apple termékek vannak, ezekszerint az nem hivatalos?
 • concrete #1
  nem + 6 bolt kell itt meg ott, hanem egy rendes;

  wewantapplehungarywewantapplehungary