SG.hu

Webtartalmak nyomtatása egyszerűbben

A HP új eszközt ad a felhasználók kezébe a webes információk szerkesztésére, nyomtatására, tárolására és újrahasznosítására.

A HP minden új nyomtatójának dobozában megtalálható és a cég weboldaláról ingyen letölthető szoftverrel könnyű kiválasztani, elkülöníteni és későbbi használatra elmenteni a weboldal kívánt részeit - kivágva a felesleges reklámokat, képeket és szövegeket. Korábban az információ elmentéséhez vagy ki kellett jelölni az egész oldalt (sokszor nyomát vesztve az eredetileg keresett adatoknak), vagy a szöveget egy másik programba (mondjuk Wordbe) kellett átmásolniuk.

A szoftverrel kivághatjuk a kívánt információt, kijelölhetük a weboldal bármely részét, és azonnal kinyomtathatjuk vagy elmenthetjük a kijelölést. Ez könyvjelzőtárként is működik, azaz a kivágásra kétszer rákattintva rögtön az eredeti webhely megfelelő részére kerülünk. Vagy ha kreatívan szeretnénk hasznosítani a kivágásokat, teljesen új, önállóan szerkeszthető, menthető és nyomtatható dokumentumot is létrehozhatunk belőlük. A kész dokumentumot az egyszerűség kedvéért akár PDF-formátumban is hozzácsatolhatjuk a barátainknak, kollégáinknak küldött e-mailhez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!