SG.hu

Szépségdíjat kapott két Fujitsu Siemens monitor

A Scenicview P22W-3 és Scaleoview Q22 kijelzők nyerték a 2008. évi iF formatervezési díjat.

A mindennapi használati tárgyak esetében a funkcionalitás mellett napjainkra a tetszetős megjelenés is fontos szemponttá vált. Ez különösen így van azoknál a tárgyaknál, amelyek állandóan szem előtt vannak az otthoni vagy az irodai környezetben. A Fujitsu Siemens Scenicview P22W-3 és Scaleoview Q22 kijelzői mindkét feltételnek megfeleltek, ez a két termék nyerte el az iF International Forum Design GmbH 2008. évi iF formatervezési díját.""Nagy örömünkre szolgál, hogy mindkét termékünk elnyerte az iF díjat" - nyilatkozta Ralf Lanzrath, a Fujitsu Siemens kommunikációs igazgatója.


Scenicview P22W-3

A több mint fél évszázada megrendezetett, nemzetközileg is elismert verseny az egyik legrégibb ilyen jellegű megmérettetés. A cég erős versenyben nyerte el a díjat: a zsűri 35 ország 2771 termékét értékelte. "Számos jelentős és nagy presztízsű formatervezési sikert mondhatunk magunkénak, ami természetesen büszkeséggel tölt el minket. Az ilyen értékelések lehetővé teszik, hogy összemérjük magunkat a nemzetközi mezőnnyel, és a nagyközönség előtt is bizonyítsuk elkötelezettségünket az első osztályú, esztétikus formatervek iránt" - folytatta Ralf.


Scaleoview Q22

A Scenicview P22W-3 egyedi kialakításának köszönhetően helyigénye minimális. Működésre optimalizált szellőzőnyílásai és hangszórói diszkréten megbújnak a hátsó panel fekete felületében. Vékony, helytakarékos kerete nem csupán stílusos, hanem azt is elősegíti, hogy a felhasználó a lényegre - a kijelzőn megjelenített tartalomra - koncentráljon. A Scaleoview Q22-nél pedig a házba integrált mikrofonok és a kamera ideális megoldássá teszik a videotelefonálás támogatására. A kamerán külön LED mutatja a PC felé irányuló adatátvitelt. Az 22 hüvelykes kijelző közvetlenül kommunikál minden analóg és digitális kiegészítő eszközzel, de nagy felbontású TV-képernyőként is használható. A termék fényes fekete első panelje rögzített pozícióban "lebeg" az ezüstszínű talp előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • matt taylor #1
    Siemens mobilokban is csak szép tudott lenni...