MTI

Megújult a tőzsde honlapja

Tartalmában és megjelenésében egyaránt megújult február 4-én a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) internetes honlapja.

A megújult honlap kialakításánál a tőzsde törekedett a maximális átláthatóság biztosítására, így minden a tőzsdei kereskedéshez, a piac működéséhez és a tőzsdén jegyzett befektetési eszközökhöz kapcsolódó információ egyszerűen elérhető. A honlap változatlanul a www.bet.hu címen érhető el. A BÉT új portáljának cégadatlap szolgáltatása egy helyen, összevontan tartalmazza az adott kibocsátóhoz és a kibocsátó értékpapírjaihoz tartozó fontosabb információkat.

A kereskedési adatokat tartalmazó táblázatokban a korábbihoz képest sokkal részletesebben jelennek meg a kereskedési adatok. Ezen kívül új interaktív ár- és volumengrafikonok is segítik az érdeklődőket. A fontosabb termékek esetében a változást, illetve az aktuális (15 perccel késleltetett) értéket megjelenítő futó fényreklám minden oldal tetején megtalálható. Az új honlap olyan keresési funkciókkal rendelkezik, amelyek a felhasználó által begépelt kulcsszavakat megkeresik nemcsak a portálon lévő összes cikkben, hanem a tőzsdei eseményekben, a feltöltött dokumentumok tartalmában, vagy akár az adatbázisban szereplő kibocsátói és tőzsdei hírekben is.

A BÉT honlapján oktatási modul is található, amely bő tartalommal, grafikával és tesztek segítségével ismerteti meg a felhasználókat a tőzsdei kereskedéshez szükséges ismeretekkel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gabesz84 #1
    "A honlap változatlanul a www.bet.hu címen érhető el."
    ezt elírtátok, így helyes: "A honlap változatlanul a www.bet.hu címen nem érhető el." :)