SG.hu

Beépült az eTarget az origoba

Az origo is belépett a kattintás-alapú (PPC - Pay Per Click) piaci szegmensbe, miután a vállalat portfoliójába tartozó origo, freemail, iWiW és videa.hu felületeire beépítette az eTarget kattintás alapú hirdetési rendszerét.

Magyarország legnépszerűbb portálja és immár a hazai tartalomhoz igazított kattintás alapú szöveges hirdetési piac vezetője közti megállapodásnak köszönhetően ezentúl a felhasználó akkor találkozik a hirdetésekkel, amikor az adott témára keres, vagy azzal kapcsolatos cikket olvas. A hirdetés folyamata így rendkívül gyorssá és rugalmassá válik, a hirdetők szinte másodpercek leforgása alatt, az asztaluk mellől indíthatják el, és módosíthatják online kampányukat. Meggyorsítja a hirdetők hirdetés-kihelyezését, és mivel kattintás alapú, a kis cégek is találhatnak költséghatékony és megfizethető megoldást.

"A piaci trendeket látva, komoly tárgyalássorozat után választottuk az eTarget PPC rendszerét, hiszen az online hirdetések területén jelenleg és várhatóan a jövőben is ez az ágazat nő a legdinamikusabban" - mondta el a lépéssel kapcsolatban Somogyi Péter Pál, az [origo] Zrt., médiaértékesítési igazgatója. "Az [origo] Zrt. az együttműködéssel komoly hirdetési bevétel potenciállal növekszik, valamint egy nagyon keresett eszközt tesz elérhetővé a hirdetői számára, így reményei szerint új, eddig még online portfoliójában nem hirdető ügyfelekkel is megismerteti szolgáltatásait."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • birdo #8
    Oké.
    Ha ezzel segíteni tudok, akkor klikkelek.Egyébként is szinte kiabál a firefox, ha nem engedem a felugró ablakokat.Ha jól értelmezem, erről van szó.Eddig úgy tudtam, hogy az oldal nézettségszámláló valahogy erre is való.De kicsit " cöke vagyok hozzá.
    A tesómnak úgy segítek, hogy beállítottam egyik kezdőlapnak a honlapját,hogy a keresési helyezése minnél előbb legyen.

  • eNMi #7
    ha pl. a tv-nél zavarnak a 20!perces reklámok, átkapcsolok máshová és valszeg nem is kapcsolok vissza, ha zavarnak a netes reklámok, akkor azokat is kikapcsolom, ha nem zavarnak, akkor nem. ennyi sztem
  • Swind #6
    Meg valami: Azert nem tudatosul ez a dolg a tobbsegben, mert ha pl az ujsagosnal, konyvesboltban veszel egy kiadvanyt, fizetsz erte, es ha nem is tudatosan de erzed, hogy aki keszitette nem ingyen csinalta.
    A neten elmesz a kedvenc lapjaidra, olvasgatsz, es nem kert erte senki penzt.

    Kb ilyen lenne: Odamesz az ujsagoshoz, kivalasztassz 10-20 lapot, majd odalepnehozzad a Coca-Cola embere es kifizetne helyetted. De jo is vona:D
  • Swind #5
    Elnezest az "agyatlan" jelzoert. Igazsag szerint nagyon feltudom ezen idegesiteni magam, ha kikelnek a netes reklamok ellen, mivel valamibol elniuk kell a lapoknak, az olvaso nem igyen olvas.
    A klikkrol: A tevenel sem klikkel, hanem azert fizet a reklamozo mert lattad. Mas eset, hogy a teves reklamblokkok sokkal brutalisabbak mint a netes hirdetesek, hiszen 15-20! percre megszakitjak a szorakozasodat.
    A neten sajnos mostmar teljesen elterjett az a trend, hogy csak akkor fizetnek a reklamokert ha az olvaso ra is klikkel. Nem eleg a hirdetoknek, hogy lattad, mint a tevenel.
    Szoval.. ha elolvasod ha eszedbe jut, likkelj ra, lattad, a hirdetes megvolt, es sokkal rovidebb mint a teveben
  • birdo #4
    Igazad van.Nem gondoltam arra, hogy valakik portálmüködtetésből élnek.
    ' agyatlanul, csak arra reagáltam, hogy ha keresek valamit.... reklámokkal bombáznak és ha egy portálra van szükségem, akkor először be kell zárnom az elém felugró hírdetést, veszítve az időmből.
    Nem gondd a click.De.
    Mivel rögtön bezárom olvasatlanul, semmi értelme a hírdetésnek.
    Sürün látogatom a " kormányzati portálokat.
    Azonkivül adófízető vagyok....sőt .. segítsek a Te adóbevallásodat megcsinálni ?
  • Swind #3
    "Clickelgessenek a clickclickclick.hu-n. Rosszul vagyok a " direkr agymosásoktól."

    Tegyuk fel, hogy egy portalnal dolgozom, es a fizetesembol tartom el a csaladomat, mas ott dolgozokkal egyutt. A portal a reklamokbol tartja el magat, ezert tudnak nekem fizetni.

    Neked annyira derogal, annyira nehez, faraszto egy ujjmozdulattal rakattintani egy hirdetesre es ezzel kb 20-150 forintig penzt kuldeni? A sajatodbol adod? Ezzel te is hozzajarulsz, hogy az a lap menjen tovabb, es az ott dolgozoknak tovabbra is legyen allasa.
    Rajohetne mar a nagytobbseg , hogy az internetkapcsolatodert fizetsz, nem a weben levo tartalomert. Azt olyan emberek gyartjak, (nagyreszt), akik ebbol elnek. Es joljon a tamogatas, neked csak egy ujjmozdulat, nem kerul kulon penzedbe. Vagy legalabb elviseled a reklamokat es nem frocsogsz agyatlanul ellene.
    Ha nem akarsz reklamokat olvass kormanyzati lapokat. Az adofizetok penzebol megy.. Adofizeto vagy?



  • schumifun5mal #2
    Mert itt nincs reklám, ugye? :)
    A klikk a te döntésed, nem kötelező.
  • birdo #1
    " ezentúl a felhasználó akkor találkozik a hirdetésekkel, amikor az adott témára keres, vagy azzal kapcsolatos cikket olvas."
    Miért kell még a neten is hirdetésekkel sokkolni ? Clickelgessenek a clickclickclick.hu-n. Rosszul vagyok a " direkr agymosásoktól.
    Oké.Továbbra se téblábolok az origon.