Gyurkity Péter

Pornó set-top box készülőben

A téma iránt érdeklődő felnőttek számára kétségtelenül fontos újítás, a többieknek pedig technikai érdekesség lehet a Fyre, amely egyfajta pornós set-top boxként igyekszik megtalálni saját közönségét.

Az idei Consumer Electronics Show (CES) kiállítással egy időben egy másik rendezvény is zajlik, amely azonban kizárólag a felnőtteknek szóló tartalmakat és fejlesztéseket vonultatja fel. Az Adult Entertainment Expo érdekes újításai között említik egy floridai vállalkozó készülékét, amely a DVD-minőségű pornófilmeket hivatott népszerűsíteni és terjeszteni az otthonokban.

A Fyre box néven emlegetett megoldás egy hagyományos set-top boxra hasonlít. A televízió és az Ethernet-port közötti kapcsolat megteremtésével közvetlenül az internetről szerezhetjük be a különböző, 18 éven felülieknek szánt tartalmakat, természetesen a megfelelő előfizetés fejében. Maga a készülék a kedvezményes ajánlat keretében ingyenes, ám a szolgáltatás már nem: 10 és 100 dollár közötti összeget fizetnek majd a tagok, annak megfelelően hogy milyen kínálatból és főleg hogy mennyit szeretnénk válogatni. A bevételen a stúdiókkal osztoznak, amelyek ennek fejében teszik elérhetővé tartalmaikat.

A kiállítás egyfajta üzenetet küld a szórakoztatóipar és a vásárlók felé. Míg a CES látogatói szerint az újítások listája azzal jellemezhető, hogy gyakorlatilag mindent és bármikor megtekinthetünk az új, nagy méretű kijelzőkön, az AEE szerint egyvalamire biztosan lesz igény, ez pedig a pornó. A szolgáltatás jelenleg béta stádiumban van, a végleges változat a tervek szerint áprilisban jelenik meg.

A Fyre jelenleg mintegy 20 ezer filmet kínál az érdeklődőknek. Ilyen mennyiség birtokában biztosak a kedvező indulásban, ezt azonban a keresések rendszerével igyekeznek bebiztosítani. Az előfizetők ugyanis az értékelés, a helyszín és a műfaj alapján keresgélhetnek majd a filmek között és nemcsak a teljes címeket, hanem az egyes jeleneteket is megtekinthetik majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cactus #14
    Méteres kékeres? :)

    Egyébként meg ugyanazok vesznek boxot akik neten is előfizetnek különböző oldalakra.
    A pornóra meg mindig lesz igény és kész.
  • lpmaskmancick #13
    LOL és még fizetni a pornóért :D
  • dez #12
    Savanyú a szölő...
    Akkor te se jönnél ezzel a "HD túl jó" szöveggel, mi, LOL.
  • tnm #11
    "Blu-ray név olyan szexi"
    jah, ha a HD-DVD-nek állna... ennyire a zászló, akkor meg azt mondanák, hogy: "blu-ray-ről mindekinek egy kékf*szú Raymond jut eszébe. és az mennyire nem szexi..."
  • dez #10
    Szépség és ápoltság két különböző dolog.
    A lényeg is jobban látszik, a többi a filmesek problémája, oldják meg...
    Talán majd nem csak a mennyiség fog számítani, mint most, hanem a minőség is, több szempontból.

    BTW, ugyanezen az eseményen jelentette be több pornkiadó, hogy a továbbiakban főleg a Blu-rayt fogja támogatni, részben a nagyobb kereslet miatt, részben meg mert a Blu-ray név olyan szexi, ellentétben a HD_DVD-vel. :)
  • tnm #9
    csak arra akartam utalni, hogy általában nem a legszebbek mennek el pornózni
    és ez HD-ban sokkal jobban látszik is...
  • Shan #8
    MÉ, a te barátnőd makulátlan? Nemtom, de én nem szeretem az agyonvaxolt szétfotosoppolt cicababákat...
  • Sir Quno Jedi #7
    Idén karira ideális ajándék bárkinek! :DDD
  • 12346 #6
    nem azér, én is megnézem esetleg, mások hogy töcskölnek, de ahhoz hogy egy ilyenre előfizessen vki, überszáninak kell lenni..:) grat a cégnek^^
  • Darth Sith #5
    MINDENKI!