SG.hu

Oroszországban is épül a 3G

Az Ericsson keretmegállapodást írt alá a Mobile TeleSystems OJSV (MTS) vállalattal, Oroszország vezető mobilhálózat-üzemeltetőjével 3G/HSPA-hálózat szállítására és telepítésére.

A megállapodás értelmében az Ericsson kulcsrakész megoldást szállít, amelynek részét képezik 3G/HSPA maghálózati és rádióhozzáférési hálózati berendezések, hálózatmenedzsment-rendszer hardverek és szoftverek, valamint professzionális szolgáltatások széles választéka, mint például hálózattelepítés, rendszerintegráció, rendszerműködtetés, műszaki támogatás és képzés. A 3G hálózati szegmensek kereskedelmi beindítását 2008 második felére tervezik.

Ez a lépés lehetővé teszi az MTS számára, hogy az előfizetőinek nagy sebességű mobil szélessávú szolgáltatásokat, valamint következő generációs multimédiás szolgáltatásokat kínáljon, mint például a mobiltelevízió és videohívások. Az Ericsson HSPA (nagy sebességű csomagkapcsolt hozzáférés) megoldása nagy adatátviteli sebességet biztosít hálózat- és előfizetői irányban egyaránt. Ezen kívül jelentősen megnöveli a hálózati kapacitást és lecsökkenti az interaktív szolgáltatások válaszidejét.

Bjorn Eisner, az Ericsson kelet-európai és közép-ázsiai egységének alelnöke nyilatkozata szerint: "Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy ezen a dinamikus és gyorsan növekvő piacon tovább folytathatjuk az MTS vállalattal régóta fennálló partneri viszonyunkat és a következő generációs mobilhálózatuk szállítói lehetünk." Az Ericsson jelenleg a világszerte beindított 154 kereskedelmi HSPA-hálózat közül 75-nek a szállítója, és jelenleg is több telepítés zajlik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!