SG.hu

Karácsonyi ADSL akció a GTS-Datanetnél

A GTS-Datanet most meghirdetett karácsonyi ADSL akciója keretében minden korábbinál kedvezőbb havidíjakat kínál új előfizetői számára a T-Com szolgáltatási területén.

A cég sajtóközleménye szerint az 1280/128 kbps le- és feltöltési sebességet biztosító lakossági ADSL easy_c csomag az év végéig bruttó 3116 Ft-os havidíjért rendelhető meg, amely ingyenes spam- és vírusszűrést is magában foglal. Emellett az összes lakossági és üzleti ADSL csomag havidíja is átlagosan 5-7 százalékkal csökken. A GTS-Datanet az akció keretében megkötött előfizetői szerződésekre ráadásul árgaranciát vállal, vagyis biztosítja, hogy - a szerződéskötés időpontjától függetlenül - 2008. december 31-ig az akciós havidíjak változatlanok maradnak.

"Cégünk az év folyamán gyors ütemben bővítette ADSL előfizetői táborát, amely mára eléri a 42 ezret. A növekedés elsősorban a T-Com ADSL szolgáltatási területéről érkező megrendeléseknek köszönhető. 2007 második negyedévében a T-Com területén 18 500-zal nőtt az ADSL előfizetések száma, és ennek 26 százalékát a GTS-Datanet hozta" - mondta el Szathmári Géza, a cég ügyvezető igazgatója. "Az ADSL piacon a karácsonyi szezon évről évre kiugró értékesítési eredményekkel zárul, az új előfizetések mintegy harmadát az utolsó negyedévben kötik meg az ügyfelek. Meggyőződésünk, hogy a karácsonyi akciónkkal jól szerepelünk majd az év végi hajrában; reményeink szerint december végére ADSL ügyfeleink száma megközelíti majd az 50 ezret" - tette hozzá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)