Berta Sándor

Egyedi díszítésű USB-kulcsok

Az USB-s adattárolók rendkívül népszerűek, szinte minden háztartásban megtalálhatók, ezért egy cég szerint nagy üzlet van a memóriákhoz készült egyedi logókban, grafikákban és szövegekben.

Az USB tároló előnye a kompatibilitás, az olcsóság és a nagy tárolókapacitás. Ahogy napjainkban nagy divat lett a mobiltelefonok díszítése, gravírozása, a cél a vállalat szerint itt is egyértelmű: egyedivé válni. A probléma csak az, hogy a gyárilag készített limitált példányszámú termékek az átlagos keresetű magánemberek számára nem igazán elérhetők. Egy német cég most egy olyan szolgáltatást indított, amelynek keretében mindenki egyedi díszítésekkel láthatja el kedvenc USB-kulcsát.


A szolgáltatás neve stílusosan USB-Designer lett. A díszítések egy, legfeljebb két nap alatt készülnek el, áruk változó, függ az adott eszköz méretétől és tárolókapacitásától. Az így módosított készülékek a vállalat szerint akár ajándéknak vagy hirdetési termékekként is kiválóak, de egy társaság készíttethet az alkalmazottainak névre szóló vagy meghatározott típusú fájlok (dokumentumok, prezentációk, képek, videók stb.) tárolására szóló adathordozókat is.


A cég maximum négy szín felhasználásával bármilyen kapacitású USB-kulcs díszítését vállalja, és kérésre logókat, grafikákat, szövegeket, illetve fotókat egyaránt elhelyez az eszközökön. Egy külön szoftver segítségével bárki biztosíthatja, hogy a tárolt adataihoz senki se férhessen hozzá. Egy 128 megabájtos egyedi USB-kulcs 15,24, egy 2 gigabájtosé viszont már 43,98 eurót kóstál. A szállítási díj az európai uniós tagállamokba, így Magyarországra is 5 euróba kerül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Athlon64 #7
    Hát nem nagy ötlet. Láttam már szebbet és igényesebbet is!!
    pl. ez
  • rolandi350 #6
    ez egy nagy baromság inkább tennének rá rádiohullámos adatátvitelt + 1 usb ami a rádió-t befogja és még a zsebemből sem kén kivenni bár erre a célra megfelel a bluetooth is ilyet csináljanak ne képet rá hát istenek hol élünk KÉPET?
  • M0RN1NGST4R #5
    megfelel? [IMG][/IMG]
  • matt taylor #4
    Én Gyurcsánosat akarok
  • Rocko #3
    Akinek tényleg kell pendrive, azt szerintem rohadtúl nem érdekli, h mi van rárajzolva...
  • Dark Angel 666 #2
    Nem is tudom , ha nagyobb a tárolókapacitása , akkor többet kell mázolni , hogy gondolják ezek ?
  • M0RN1NGST4R #1
    baromság