MTI

Bűntárskereső honlap Japánban

Bűnözőkre szakosodott internetes munkaközvetítő szolgálat segítségével találtak egymásra egy rablógyilkosság feltételezett elkövetői Japánban.

A főkolompos felküldte a "munka" leírását a mobiltelefonnal elérhető alvilági munkaközvetítő fórumra, majd a két jelentkezővel közösen megtervezte az akciót. Az elkövetők semmit nem tudtak egymásról, álnevet használtak és mobilon kommunikáltak. Megállapodtak, hogy Nagoyában kirabolnak egy 31 éves irodai alkalmazottat, amikor péntek este megy haza a munkahelyéről. Így is tettek, de a fiatalasszony meglátta a rablók arcát, ezért aztán vélhetően a biztonság kedvéért agyonverték, a hullát pedig elásták egy erdőben. 70 ezer jent (113 ezer forint) zsákmányoltak.

Rendőrségi források szerint a banda már a következő rablást tervezgette, amikor az egyik gyanúsított a halálbüntetéstől való félelmében feladta magát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • garadas20 #7
    Azta de régi téma.
  • xizor #6
    Nemhinném, hogy fikázta a Japánokat, de azt elkell ismerni ami nálunk lehetetlennek tűnik ( pl államilag támogatott pedifiljátékok, hogy csökkentsék az igazi elkövetést ) japánban könnyen valósággá válhat :)
  • JL666 #5
    honlapcím nincs? ehehe
  • Csaba42 #4
    De ha jobban megnézed ("alvilági munkaközvetítő"), nem a japánok, hanem a bűnözők szövetkezete ez! Hoppá, ez a szokásos magyar általánosítás (pl. japán/kelet-fikázás) volt tőled?:)
  • Ronny #3
    japánok...
  • Csaba42 #2
    "Bűnözőkre szakosodott internetes munkaközvetítő szolgálat[...]"
    What the fuck???
  • kernerster #1
    Na ezek az igazi hülyék...Fletó+Viki páros ehhez képest egy oxfordi tanári kar..........