SG.hu

Négymillióan a Szigeten

Az összes rendezvény közönségét összeadva csütörtök este érte el a 4 milliót a Sziget fesztiválon megfordult látogatók száma. A jubileumi vendég örök jegyet kapott.

A Sziget fesztivál kezdetektől számított négymilliomodik látogatója csütörtökön este érkezett az Óbudai-szigetre - közölték a szervezők. A négymilliomodik látogató, Schmidt Ferenc Kassáról érkezett feleségével a Szigetre. A fiatalember rendszeres fesztivállátogató, ezért nagy öröm volt számára az ajándék: egy örökös bérlet a Sziget Szervezőiroda rendezvényeire.

A csütörtök esti erős program ellenére az eső bizonyára sokakat visszatartott: összesen 48 ezer látogatója volt a rendezvénynek - írják a szervezők. A nulladik és az első nap is 50-50 ezer látogató járt a Szigeten. Péntek este ismét kiadós eső áztatta az Óbudai-szeget földjét. A rockzene rajongói számára rossz hír, hogy a Sziget zárónapjára tervezett Chris Cornell-koncert elmarad.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cat #2
    félreérted: 17 év alatt 4 millió jegyet adtak el.
  • aaaaa #1
    Kicsit soknak tűnik. Akkor már félidőben bekaszáltak a jegyekből 4 millió-szor 7 ezret, azaz 28 milliárdot ? Akkor hova a sírás a Pannon 100 milliójáért ?
    Gondolom ez úgy jött ki, ha volt egy nap 10 koncert az 10 látogató,közben valójában csak egy.