SG.hu

Összeállt a Balaton Sound programja

Érdemes sietni: már csak pár tucat “early bird" jegy van a MasterCard Balaton Sound Tiestoval és Oliver Heldens nagyszínpados fellépésével fémjelzettnulladik napjára, miközben egyre szaporodik a fellépők száma a fesztiválra.

A szervezők közleménye szerint már alig van kedvezményes árú jegy a fesztivál nulladik napjára. Gyakorlatilag már a teljes program összeállt, május második hetétől a részletes napi bontás is elérhető lesz a fesztivál hivatalos weboldalán. A szálláshelyek is fogynak, az elmúlt évek teltházas napjai miatt a környék szállásai után is nagy az érdeklődés.

Új fellépőket is bejelentettek, köztük az élő szettel érkező Jan Blomqvistot, akit jelenleg a berlini minimalszíntér egyik legtehetségesebb előadójaként jegyeznek. Az utóbbi években már csak Neil Barnes önálló projektjeként működő Leftfield, aki 16 év után idén új lemezzel és turnéval jelentkezik. A misztikus aranymaszk mögé bújó Claptone, akinek 2012 óta megjelenő slágerei rendre a legmenőbb listák élmezőnyébe landolnak. 2013ban egy testvérpár alapította a Rae Sremmurd hiphop duót. Tavaly megjelent No Flex Zone és No Type című kislemezeikkel egyből meghódították Amerikát, de Európában több országban felfigyeltek rájuk.

És jön ATrak is, a világhírű kanadai DJproducer, a Fool’s Gold kiadó vezetője, aki a legmenőbb fesztiválok és klubok állandó visszatérője, valamint az élő zenei és triphop kísérletezgetések után dupstep zenéivel világhírűvé vált, francia származású Habstrakt is. Erősödik a magyar sor is, benne a Halott Pénz, a Wellhello, az Irie Maffia, a Brains, a Punnany Massif, az Anima Sound System, a Neo, a Zagar.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!