MTI

Videofelvétel után kapott szerződést a kilenc éves fiú

A nagypapája által készített videofelvételeknek köszönhetően igazolta le a Manchester United labdarúgócsapata korosztályos együttesébe a 9 éves ausztrál Rhain Davist.

A kisfiú cseleit, kapura lövéseit a nagypapája rögzítette kamerájával és a felvételt közzétette az interneten, itt találtak rá a szigetországi klub vezetői. A videofelvételt eddig összesen mintegy 800 ezren töltötték le a világhálóról. "Fantasztikus érzés, hogy itt lehetek, eddig a legjobban az tetszett, amikor személyesen találkozhattam Wayne Rooneyval" - mondta az első próbatréning után Davis a The Sun című lapban.

A manchesteriek egy közleményt is kiadtak, melyben reagáltak az őket ért támadásokra a kisfiú szerződtetése miatt. "A Manchester United büszke arra, ahogy a tehetséges fiatal játékosok fejlődését éveken át segíti, időt és energiát nem kímélve annak érdekében, hogy később a felnőttek között is megállják a helyüket" - olvasható az egyesület hivatalos állásfoglalásában. A klub arról is tájékoztatta a közvéleményt, hogy a következő szezonra Davis korosztályában 40-en kaptak szerződést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)