MTI

Szoftverek kozmetikusoknak

A számítógép szinte nélkülözhetetlen segédeszköze a kozmetikusoknak, például Nagy-Britanniában. De ma már magyar szoftvert is kifejlesztettek, és a gyakorlat ebben a szakmában is igazolta, mennyivel több információt tud fejben tartani a gép, mint az ember.

Nincs telefonon történő egyeztetés - ami megzavarja a kezelést - és nincs füzet vagy zsebnaptár sem, amibe tollal beírják a vendég nevét, és ha változott a programja, ismét tollal módosítják várható érkezésének újabb időpontját. Az internet segítségével bármikor bejelentkezhet a szépülésre váró hölgy, akkor is, amikor a szalon zárva van. Ha ismert a vendég e-mail címe, értesíthető a különféle akciókról, új termékek, kellékek, gépek beérkezéséről. Ez egyben figyelmezteti is őt az esedékes kezelésre.

Fotók is csatlakoztathatók a vendégek személyes adatlapjához, így könnyebb a beazonosítás. Ha folyamatosan frissül az adatlap az aktuális fotókkal, a szépülés fázisai is jobban nyomon követhetők - számol be egy szépségipari magazin az újdonságról. A számítógép könnyebben nyilvántartja a sokféle kencefice raktározási és készletezési adatát, lejárati idejét, valamint a szakmai rendezvények időpontját is. Mivel sok magyar kozmetikus dolgozik otthon, azaz a lakása egyik részében - ahol egyébként is van számítógép - nagy jövőt jósolnak a szakmában a szoftvernek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JZO #2
    Oké és melyik szoftver ez ?
  • htmm #1
    És ebben mi a meglepő?