MTI

Számítógépesített boszorkányok

Számítógépesítik magukat román boszorkányok, hogy szélesedhessen klientúrájuk.

A boszorkánykodás elfogadott szakma Romániában, és miután az ország csatlakozott az Európai Unióhoz, boszorkányai igyekeznek lépést tartani a korral és a haladással, ezért online szolgáltatásba is belefogtak. Rodicának - az egyik leghíresebb román boszorkánynak - már van honlapja vrajitoare.blogspot.com címen, amelyen az álomfejtő könyvektől a különféle bájitalokon és varázsigéken át a kártyaolvasásig mindenfélét kínál. Rodica amúgy magát "kétségbevonhatatlanul és vitathatatlanul a román boszorkányok vezetőjének" vallja.

Ami biztosan kétségbevonhatatlan és vitathatatlan, az a román boszorkányok gyors reagálása az idők szavára, szolgáltatáspalettájuk folyamatos szélesedése. Immár meleg férfiaknak is tudnak ajánlani szerelmi bájitalokat - pedig ennek nincsenek évszázados hagyományai -, továbbá varázsigéket EU-pénzek elnyeréséhez írt pályázatokhoz - amihez szintén speciálisan kellett fejleszteni a tradicionális boszorkányknow-how-n. Egy Florica nevű boszorka például előbb kártyát vet a pályázati dokumentáción, aztán varázsigét mormol felette, végül pedig - biztos, ami biztos - rálöttyint pár csepp varázslét a papírokra. Mindezt 12 ezer forintnak megfelelő összegért.

Ami a meleg férfiakat illeti, nekik főképp bajusznövekedést gátló ráolvasással, mellnövekedést serkentő varázsigével, combbájfokozó bűbájjal állnak a rendelkezésükre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!