MTI

Melegportálba fektet pénzt Bill Gates

A PlanetOut Bill Gates legújabb befektetése: a San Franciscó-i cég a kaliforniai nagyváros meleg, leszbikus, biszexuális és transzszexuális közösségeinek internetes portáljait irányítja.

A Microsoft alapítója a Cascade Investment pénzügyi alvállalkozáson keresztül más befektetőkkel együtt vesz részt egy olyan pénzalap létrehozásában, amely 26,2 millió dollárral növeli a PlanetOut forrásait.

Gates viszonylag ritkán fektet be az internetüzletágba, különösen olyanba, amely az anyagi csőd szélén áll. A PlanetOut részvényei jelenleg alig 1,66 dollárt érnek a tőzsdén, tavaly a cégnek 3,7 millió dolláros vesztesége volt. A világ leggazdagabb emberének fő vállalkozásai eddig elsősorban a szállodaipart (Four Season Hotel), a szórakoztató parkokat (Six Flags) és az etanolprogramot (Pacific Etanol) célozták meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cat #38
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1183894812
  • dez #37
    Ja, mielőtt valaki engem is rögtön lebuzizna, nem, én nem vagyok az, viszont volt egy ismerősöm, aki az volt, és az idióta faterja miatt egy totál idegroncs lett, pedig tehetséges srác volt. És tudok más példákat is.

    De említhetnénk egy sor igazán nagy művészt, akik egy értelmesebb környezetben nőttek fel (itt pl. Freddy Mercuryra, vagy George Michaelre gondolok a magam részéről), és akik nem tudtak volna azok lenni, akik, ha folyamatosan egy megjátszásban kellett volna élni az életüket.
  • dez #36
    Nem tudom, mi volt az ősembereknél, de pl. az ókorban nem volt megvetett dolog.
    A vallási vezetők találták ki először, hogy ez "Istennek nem tetsző dolog" - mint ahogy - akár hetero kapcsolatban - a szex gyakorlása nem gyereknemzési szánkékkal... Ugye, ugye...
  • dez #35
    Egyesek teljesen félreértik, miért mennek ki az utcára (egy évben egyszer). Nem azért, hogy reklámozzák magukat! Hanem azért, hogy megértessék a többiekkel, hogy a világon vannak, és úgy akarnak élni, ahogy nekik jól esik, nem pedig szerepeket játszva.
  • dez #34
    Szakemberek szerint nem génhiba, de nem is feltétlenül gyerekkori bántalom. Hanem az emberi psziché egy tulajdonsága, mint hogy valaki a rockot szereti, más meg a komolyzenét.
  • dez #33
    Ilyen alapon minden 10.-20. ember beteg...
  • quentit #32
    "Kussoljanak már el és ne kelljen már az xy parkban kutyasétáltatás közben smároló buzeránsokat látni!"
    OK, de akkor legyen illetlenség a heteróknak is smárolni. Tudjátok milyen gusztustalan az, amikor egy nagyon rosszul kinéző nőnemű egyed smárol egy rosszul kinéző férfivel? De most komolyan.

    A másik meg hogy én kifelyezetten élvezem, hogy ha két nő smárol az utcán. Izgató látvány...

    Nem mondom, a melegek büszkeség nap marketingje nem biztos hogy a legjobb, de fogjátok fel úgy mint polgár-pukkasztást. Mint pl. a lila haj. Ronda, de semmi bajom vele. Inkább vicces.

    Egyébként meg mennyivel normálisabb az, hogy egyik "kedvenc" heteronk odasz*rt a parlament elé és még büszke is rá... Szerintem meg gusztustalan és be kellene tiltani azt a csajt (ugye mindenki vágja, hogy kire gondolok )
  • Tinman #31
    "Mekkora nevek kellenek még nektek, hogy felfogjátok, hogy ez teljesen normális dolog. "

    Ez az! Nyomjátok csak minden létező fórumon és a médiában is, hogy ez normális dolog, de ha egyszer nem az.
    Attól mert teszem azt 20000 ember az üvöltözi, hogy normális dolog szart enni, attól még nem lesz az.

    Melegházasság, mondja az SZDSZ, jóhogy mindjárt meleg fészekrakó program nem indul, bebaxna.
  • Tinman #30
    Már ezerszer leírtam, hogy mi bajom velük, de képtelen voltál felfogni, miért ilyen nehezéfejű minden melegpárti?

    A 3. képen egyébként Jennifer Connely látható, de értékelem a próbálkozásod, kapsz érte 00000.1 pontot.

    A transzvesztitát véletlenül sem keverem a melegekkel... a képet azért tettem be, mert a legtöbb transzvesz egyben meleg is, és a képen látható humanoid meleg.

    Akkor most én is kiállok a nép elé, mint tegnap az SZDSZ-es buzeráns:

    Tinman vagyok, barát vagyok, haver vagyok, informatikus vagyok és hetero.

    Ugye, hogy a kutya faxát se érdekli a kijelentésem? Akkor meg ki a rákot érdekel, hogy az SZDSZ hófehérkéje esténként nem a Renault szeretgeti, hanem a, pont azt.

    Ez az első és legnagyobb problémám, hogy kiállnak, hogy hőst próbálnak meg fabrikálni magukból... nem érdekel az elferdülésük, magasról szarok rá!
    Kussoljanak már el és ne kelljen már az xy parkban kutyasétáltatás közben smároló buzeránsokat látni!
    Ha meg beszólsz, hogy "figyelj, itt gyerekek is vannak, meg különben is undorító amit itt műveltek", akkor az jön, hogy "köcsög homofób, nekem ehhez jogom van"!

    Egyet szeretnék, nem tudni róluk, nem látni az ilyeneket.
    Nekem is van egy ismerősöm, aki 99%, hogy meleg, de nem hirdeti, nem mondja... és nincs is vele semmi bajom.
  • fourgee #29
    "Sok itt a tudatlan, olvassátok el az index szájbarágót a témáról:"

    De te is tudatlan vagy, mert beveszed minden kérdőjel nélkül, ha már ennyire ajánlod :) Nekem főleg a vége szúrta a szememet, hogy a heterók is rendeznek felvonulást, a Budapest Parádét. Na ez egy akkora csúsztatás... A BP nem a heteorszexualitásról szólt. Teljesen másról. Mint ahogy a Loveparade is. Nem azért mentünk ki oda, hogy hirdessük hogy mi heteorszexuálisok vagyunk és büszkék vagyunk rá, hanem egyszerűen csak bulizni mentünk ki meg a hangulat miatt. Az, hogy bizonyos kamionokon nem a megfelelő ruházatban voltak, arról én nem tehetek. Még 1-2 info: bizony, a Budapest Parádén volt homoszexuális kamion is. Vagyis nem a kamion volt az , hanem a rajta lévő egyének. És ott is csak a negatív példát lehetett látni. Nem normál hétköznapi emberek voltak, hanem 180 cm körüli, kopaszra és csupaszra borotvált srác, fekete tangában... Vagyis nem csak ő, hanem a mellette táncoló társai is.

    A sok értelmi fogyatékos "én most majd megmutatom nektek" forma meg még mindig nem tudja felfogni, hogy ezzel azt érik csak el, hogy a társadalom nem fogadja el őket. Valaki említette, hogy Angliában nincs ilyen felvonulás. Talán azért nem, mert ott még nagyobb utálatot váltana ki a britekből, ha ilyet látnának. A melegeket hézköznapi emberként elfogadják, de ilyen magamutogató gusztustalan majmokként nem. De itt Magyarországon kötik az ebet a karóhoz és nem engednek, csakazért is így akarják. Jó politikusok lennének (vagy lehet hogy azok is) a jelenlegi rendszerben, mert itt azok is azt erőltetik, ami a jól működő nyugaton nem működik, aztán majd jól pofáraesnek/pofáraesünk.

    Valahol úgy fogalmazták meg, hogy a homoszexualitás nem konkrétan a szexről, a testi kapcsolatról szól, hanem jóval többről. Sajnos akik tangában rázzák magukat a nyílt utcán, azok nem ezt bizonyítják be. Aztán sír a szájuk, ha nem fogadják el őket. Előbb gondolkodni kellene...

    (quentit, csak az eleje szól konkrétan neked az index cikkje miatt) (csak hogy ne legyen vita belőle :) )