38
  • Cat #38
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1183894812
  • dez
    #37
    Ja, mielőtt valaki engem is rögtön lebuzizna, nem, én nem vagyok az, viszont volt egy ismerősöm, aki az volt, és az idióta faterja miatt egy totál idegroncs lett, pedig tehetséges srác volt. És tudok más példákat is.

    De említhetnénk egy sor igazán nagy művészt, akik egy értelmesebb környezetben nőttek fel (itt pl. Freddy Mercuryra, vagy George Michaelre gondolok a magam részéről), és akik nem tudtak volna azok lenni, akik, ha folyamatosan egy megjátszásban kellett volna élni az életüket.
  • dez
    #36
    Nem tudom, mi volt az ősembereknél, de pl. az ókorban nem volt megvetett dolog.
    A vallási vezetők találták ki először, hogy ez "Istennek nem tetsző dolog" - mint ahogy - akár hetero kapcsolatban - a szex gyakorlása nem gyereknemzési szánkékkal... Ugye, ugye...
  • dez
    #35
    Egyesek teljesen félreértik, miért mennek ki az utcára (egy évben egyszer). Nem azért, hogy reklámozzák magukat! Hanem azért, hogy megértessék a többiekkel, hogy a világon vannak, és úgy akarnak élni, ahogy nekik jól esik, nem pedig szerepeket játszva.
  • dez
    #34
    Szakemberek szerint nem génhiba, de nem is feltétlenül gyerekkori bántalom. Hanem az emberi psziché egy tulajdonsága, mint hogy valaki a rockot szereti, más meg a komolyzenét.
  • dez
    #33
    Ilyen alapon minden 10.-20. ember beteg...
  • quentit
    #32
    "Kussoljanak már el és ne kelljen már az xy parkban kutyasétáltatás közben smároló buzeránsokat látni!"
    OK, de akkor legyen illetlenség a heteróknak is smárolni. Tudjátok milyen gusztustalan az, amikor egy nagyon rosszul kinéző nőnemű egyed smárol egy rosszul kinéző férfivel? De most komolyan.

    A másik meg hogy én kifelyezetten élvezem, hogy ha két nő smárol az utcán. Izgató látvány...

    Nem mondom, a melegek büszkeség nap marketingje nem biztos hogy a legjobb, de fogjátok fel úgy mint polgár-pukkasztást. Mint pl. a lila haj. Ronda, de semmi bajom vele. Inkább vicces.

    Egyébként meg mennyivel normálisabb az, hogy egyik "kedvenc" heteronk odasz*rt a parlament elé és még büszke is rá... Szerintem meg gusztustalan és be kellene tiltani azt a csajt (ugye mindenki vágja, hogy kire gondolok )
  • Tinman #31
    "Mekkora nevek kellenek még nektek, hogy felfogjátok, hogy ez teljesen normális dolog. "

    Ez az! Nyomjátok csak minden létező fórumon és a médiában is, hogy ez normális dolog, de ha egyszer nem az.
    Attól mert teszem azt 20000 ember az üvöltözi, hogy normális dolog szart enni, attól még nem lesz az.

    Melegházasság, mondja az SZDSZ, jóhogy mindjárt meleg fészekrakó program nem indul, bebaxna.
  • Tinman #30
    Már ezerszer leírtam, hogy mi bajom velük, de képtelen voltál felfogni, miért ilyen nehezéfejű minden melegpárti?

    A 3. képen egyébként Jennifer Connely látható, de értékelem a próbálkozásod, kapsz érte 00000.1 pontot.

    A transzvesztitát véletlenül sem keverem a melegekkel... a képet azért tettem be, mert a legtöbb transzvesz egyben meleg is, és a képen látható humanoid meleg.

    Akkor most én is kiállok a nép elé, mint tegnap az SZDSZ-es buzeráns:

    Tinman vagyok, barát vagyok, haver vagyok, informatikus vagyok és hetero.

    Ugye, hogy a kutya faxát se érdekli a kijelentésem? Akkor meg ki a rákot érdekel, hogy az SZDSZ hófehérkéje esténként nem a Renault szeretgeti, hanem a, pont azt.

    Ez az első és legnagyobb problémám, hogy kiállnak, hogy hőst próbálnak meg fabrikálni magukból... nem érdekel az elferdülésük, magasról szarok rá!
    Kussoljanak már el és ne kelljen már az xy parkban kutyasétáltatás közben smároló buzeránsokat látni!
    Ha meg beszólsz, hogy "figyelj, itt gyerekek is vannak, meg különben is undorító amit itt műveltek", akkor az jön, hogy "köcsög homofób, nekem ehhez jogom van"!

    Egyet szeretnék, nem tudni róluk, nem látni az ilyeneket.
    Nekem is van egy ismerősöm, aki 99%, hogy meleg, de nem hirdeti, nem mondja... és nincs is vele semmi bajom.
  • fourgee
    #29
    "Sok itt a tudatlan, olvassátok el az index szájbarágót a témáról:"

    De te is tudatlan vagy, mert beveszed minden kérdőjel nélkül, ha már ennyire ajánlod :) Nekem főleg a vége szúrta a szememet, hogy a heterók is rendeznek felvonulást, a Budapest Parádét. Na ez egy akkora csúsztatás... A BP nem a heteorszexualitásról szólt. Teljesen másról. Mint ahogy a Loveparade is. Nem azért mentünk ki oda, hogy hirdessük hogy mi heteorszexuálisok vagyunk és büszkék vagyunk rá, hanem egyszerűen csak bulizni mentünk ki meg a hangulat miatt. Az, hogy bizonyos kamionokon nem a megfelelő ruházatban voltak, arról én nem tehetek. Még 1-2 info: bizony, a Budapest Parádén volt homoszexuális kamion is. Vagyis nem a kamion volt az , hanem a rajta lévő egyének. És ott is csak a negatív példát lehetett látni. Nem normál hétköznapi emberek voltak, hanem 180 cm körüli, kopaszra és csupaszra borotvált srác, fekete tangában... Vagyis nem csak ő, hanem a mellette táncoló társai is.

    A sok értelmi fogyatékos "én most majd megmutatom nektek" forma meg még mindig nem tudja felfogni, hogy ezzel azt érik csak el, hogy a társadalom nem fogadja el őket. Valaki említette, hogy Angliában nincs ilyen felvonulás. Talán azért nem, mert ott még nagyobb utálatot váltana ki a britekből, ha ilyet látnának. A melegeket hézköznapi emberként elfogadják, de ilyen magamutogató gusztustalan majmokként nem. De itt Magyarországon kötik az ebet a karóhoz és nem engednek, csakazért is így akarják. Jó politikusok lennének (vagy lehet hogy azok is) a jelenlegi rendszerben, mert itt azok is azt erőltetik, ami a jól működő nyugaton nem működik, aztán majd jól pofáraesnek/pofáraesünk.

    Valahol úgy fogalmazták meg, hogy a homoszexualitás nem konkrétan a szexről, a testi kapcsolatról szól, hanem jóval többről. Sajnos akik tangában rázzák magukat a nyílt utcán, azok nem ezt bizonyítják be. Aztán sír a szájuk, ha nem fogadják el őket. Előbb gondolkodni kellene...

    (quentit, csak az eleje szól konkrétan neked az index cikkje miatt) (csak hogy ne legyen vita belőle :) )
  • quentit
    #28
    "A köz véleménye

    A holtpont ugyanis abból fakad, hogy vagy a társadalom egésze kell, hogy nyisson a teljes elfogadás felé, hogy a homoszexualitás nyíltan vállalható és megélhető legyen, vagy tömeges coming outok segítségével kell a meleg közösségnek a társadalom tudtára adni, a másság ott van a szemünk előtt, színészek, médiaszereplők, zenészek, politikusok és hétköznapi emberek személyében - észrevétlenül."

    "A felvonulás lényege nem az, hogy a melegek megmutassák magukat színes tangákban - mint ahogy ezt sokan leegyszerűsítve értelmezik. A meneten melegeknek és heteróknak együtt, büszkén kéne vállalniuk másságukat vagy éppen a másságuk melletti szimpátiájukat. Arra érett társadalmakban a pride nem a félénk részvétel vagy a magamutogatás eseménye, hanem az ünneplésé, hogy vagyunk, boldogan, szabadon."

    origo.hu
    http://tabu.origo.hu/kivul-belul/20070706-melegfesztival.html

    Ja, és az ellenzők szerint Bill Gates is teljesen hülye? Mekkora nevek kellenek még nektek, hogy felfogjátok, hogy ez teljesen normális dolog. Még a keresztény demokraták között is előfordulnak coming out-ok (igaz, MO-n még nem volt rá példa)

    Ja, amúgy kapcsoljatok a cool-ra, mi meg éppen most is? Egy szimpi sorozat! :) (Fiúk a klubból)
  • cateran
    #27
    Neked oltári képzavarok vannak a fejedben:) Kevered a meleget a transzvesztitával...az még nem zavarna annyira, hogy fröcsögsz, miközben olyan ismeretanyagot szereztél már a netről, amire minden meleg büszke lenne,de hogy alapvetően lövésed sincs, hogy miről beszélsz,kicsit zavaró:D
    Az évszázad poénja lenne, ha kiderülne a 3. képről, hogy pasi, csak operáció után:D
    Bár a melegfelvonulás nem tartozik ide,de ha a sok barom nem kapálozott volna annyira ellene,szerintem a kutya nem tudta volna hogy lesz....úgy csinál mindenki, mintha fegyverrel kényszerítenék, hogy megnézzen egy ilyen felvonulást.....Régen a május 1 felvonulásoknál is ennyire téptétek a szátok? Vagy elég volt az ingyen virsli, hogy kuss legyen? Mert azt itt is lehetne kérni a szájba...:D
    aaaaa: Elég jól látod:)De szvsz nem fogadnál el az olyanok mint tinman,aki még azt sem tudja mit nem szeret bennük,de azt nagyon utálja:D
  • Tinman #26
    Örülök, hogy a média és a melegek agymosó munkája nálad is kifejtette a hatását.
    Az index cikke több sebből vérzik, kérésre kifejtem.
  • quentit
    #25
    Sok itt a tudatlan, olvassátok el az index szájbarágót a témáról:
    http://index.hu/politika/belfold/homo461/
  • Tinman #24
    De tudjátok mit, nem győzködök senkit pár kép többet mond ezer szónál ;-)

    Ti csak toleráljátok ezt:
    ROFL

    Meg az ilyen emberi hulladékokat:
    Kill Bill

    Nekem annál több marad belőle:
    Pusszancs
  • aaaaa
    #23
    Szerintem a felvonulás pont az ellenkező célt éri el , mint amit szertnének. Az emberek leggtöbbje a melegeket a filmekből megismert "megerőszakol hátulról a börtöncellában" figuráknak képzeli el. És ugyanúgy félti tőlük a gyermekét , akér egy pedofiltól. Vagy a transzvesztita női ruhába öltözött parádézó felvonulók sem hiszem hogy szimpátiát keltenének, bárki normális szexuális beállítottságú emberben.
    Valószínű , hogy a többségük nem ilyen, de máig nem értem, miért kell erre "büszkének" lenni, és kihívóan felvonulgatni.
    Ha szépen meghúznák magukat , nem kérkednének ezzel, valószínűleg mindenki jobban elfogadná őket.
  • aaaaa
    #22
    Ahogy egyre "jobban" élünk, ne aggódj, de lesz még mostanában egy pár szerencsétlen, aki a kilátástalan anyagi helyzete vagy egyéb okokból öngyilkos lesz, vagy csak egyszerűen éhenhal az utcán, de ennek semmmi köze a melegekhez...
  • Tinman #21
    A lényeget nem értitek... lexarom, hogy hová dugják be egymásnak, DE:

    1. Ne hirdessék.
    2. Ne legyen már az filmtéma... szinte hősöket kreálva belőlük, hogy jaj, szegény elnyomottak.
    3. Ne smároljanak, buzizzanak az utcán, mert vannak normális lelkületű emberek is rajtuk kívül.
  • Tinman #20
    Az a nő nem volt beszámítható, akárcsak a homokos barátaid többsége ;-)

    Az állatok esetében is csak akkor történik ilyen elferdülés, ha nincs ellentétes nem... egyes állatfajták képesek akár nemet is váltani, de a buzik nem, na ez a qrva nagy különbség.
    Majd ha megszül egy gyereket egy homi értesítsetek... akkor elismerem a fajtájukat. Addig csak elferdült, beteg emberek.
  • cateran
    #19
    A miheztartás végett: Van meleg ismerösöm(bár én magam nem vagyok az) és érdekes módon teljesen normális srác, senkinek semmi baja nem volt vele és ha ő maga nem mondja, az életben rá nem jöttem volna! (mondjuk az is igaz, hogy nem a balkánon élek,hanem az -ilyen szempontból- sokkal fejlettebb angliában!
    Szerinted itt rendeznek a melegek felvonulást? Elárulom nem nagyon (vagy ha igen,nem hallani róla:D)Miért nem? Mert itt nincsenek diszkriminálva,nincs miért igazán harcoljanak (na,jó ez persze nem lehet igaz általánosan,de tény hogy sokkal kevésbé vannak kirekesztve mint Mo.-on)
    Bezzeg ha a lecsós fagyi szerelmesei csinálnának felvonulást,akkor nem sipákolnál ennyire,pedig szerintem AZ az igazán undorító:D
  • cateran
    #18
    "A homokosok általában a gyerekkori sérelmek, lelki problémák miatt ferdülnek el, de olyan is van, aki a sok kudarc miatt lett meleg."
    :D Te se vagy normális...ekkora marhaságot:D Ezt nevezem sztereotipiás megközelítésnek:D Állatoknál is az miatt van?:D
    Normális család apa-anya-utódok...Egek..agymosott-e vagy?:P Lásd: A nő aki kidobta a 8.-ról 2 gyermekét, majd utánuk ugrott (kb. 1 hete olvastam) AZ aztán qrvára jó példája volt a te híres családmodellednek!
  • Tinman #17
    "Szerinted már csak azok örökítik át a génjeiket, akik erre a legalkalmasabbak?"

    Meg is lesz a böjtje... egyébként egy szóval nem mondtam, hogy pl. egy tolókocsisnak ne legyen gyereke, vagy egyéb testi fogyatékossággal élőnek... legyen a Dawn kórosnak is gyereke.

    DE AZ MÁR több a soknál, amikor MELEG párok gyereket akarnak örökbe fogadni! Milyen jogon???
    A normális családi model az apa-anya-utódok és nem az apa-apa-örökbefogadott gyerek aki tuti nem lesz normális egy ilyen közegben. Undorító!
  • Tinman #16
    "a melegek génhiba miatt vonzódnak a másik nemhez. "

    Végtelenül buta itt max te lehetsz, aki azt hiszi, hogy génhiba miatt vonzódnak a melegek az azonos nemhez. Mutasd meg azt a gént, te nagyokos.

    A homokosok általában a gyerekkori sérelmek, lelki problémák miatt ferdülnek el, de olyan is van, aki a sok kudarc miatt lett meleg.

    "A másságot el kell fogadni"
    Ki mondta ezt neked? A társadalom, vagy a melegek hitették el ezt veled? Agymosott-e vagyol?
    A másságot el is fogadom. Szíved joga vaskarikát tenni az orrodba vagy éppen lovaskocsival járni, DE nincs jogod parádézni a főváros utcáin és büszkén hírdetni, hogy te szereted a... azt.
    Lassan olyan qrva toleránsnak kell lennünk, hogy a pedók is felfonulást tarthatnak majd? Az animal banda meg lovakkal, meg kecskékkel parádézik majd?
    Így is eléggé elzüllött már az emberiség... aki ferde az tartsa meg magában, hallgasson róla mélyen és menjen a Kék osztrigába.

    Normális ember nem közösül állatokkal, nem meleg és nem nézegeti a kislányokat.
    Egy kutya az összes.

  • fourgee
    #15
    "Helyes kezdeményezés, elvégre a saját nemükhöz vonzódó emberek is olyanok, mint mi, sőt! nekik is vannak álmaik, reményeik, és békében szeretnének élni. Csak sajna a mai primitív társadalom kiközösíti az(oka)t, ami(k) más(ak)."

    Én még nem láttam olyat, hogy valakit emiatt kiközösítettek volna. Egy másik fórumon itt már említettem korábban, hogy mindig is lesznek olyanok, akik azt mondják állandóan hogy "hülye buzi", de ők csak ennyit csinálnak és kész! DjDano a fejlett európai országokra hivatkozott. Hát igen, nekünk első körben ott kellene utolérni őket, hogy először is a többség ne legyen diszkriminálva. Mondok egy konkrét példát. Egyik kolléganőm 25% sváb származású, és 75% magyar. A még "látható" családfáján más nemzetiség nincsen. Ha ő azt mondja magáról, hogy sváb, akkor mindenki bólogat, hümmög, egyetért. Ha viszont azt mondja magáról hogy magyar, akkor a társadalom 50 százaléka leszólja, hogy "te hülye, nincs is olyan hogy magyar, tudod hányan keveredtek itt, stb, stb". 50 százaléknyi degenerált hülyébe beleültette a politika, hogy ti nem vagytok magyarok, mert olyan nem létezik. Mesterségesen gerjesztik a széthúzást. Na, amíg ez nincs rendben nem X ezer ember sorsával kell foglalkozni, hanem 10 millióéval. Ez olyan, mint amikor pálmafákat vettek az OEP székházba, de egy halálosan beteg kisgyereknek nem vettek kerekesszéket, vagyis nem támogatták azt anyagilag, mert úgyis meg fog halni...

    Ott van Szetey Gábor, most nyíltan felvállalta másságát. És? Ugyanúgy ugyanazzal az élettársával fog élni, ugyanúgy látni fogják a szomszédai és az ismerősei, akik már elfogadták, stb. Ha úgy derült volna ki hogy egy rosszakarója árulta volna el a bulvársajtónak, nem lett volna semmilyen negatív következménye. A tipikus "buzizós" emberek szidták volna 1-2x, aztán ennyi. Most meg már szinte nemzeti hőst akarnak faragni belőle... Itt ezzel van a baj. Meg azzal, hogy az ilyen fórumokon ha valaki nem fogadja el a homoszexualitást egészen, de tolerálja és nem diszkriminálja, viszont nem ért velük egyet, azt rögtön leszólják. Milyen alapon? Miért szóljátok le? Azt várjátok hogy azután ne toleráljanak titeket, leszóljanak, aztán mondhassátok azt, hogy "na ugye én megmondtam" ?
  • cateran
    #14
    Csak a miheztartás végett: A "buzik" ahogy te hívod őket nem örökítik át a génjeiket, mivel elég kicsi a valószinüsége, hogy 2 azonos neműnek utodja szülessen! Biológia órára nem jártál? Vagy úgy gondolod osztodással szaporodnak?:D
  • cateran
    #13
    Evolúció és természet rendje? Szerinted már csak azok örökítik át a génjeiket, akik erre a legalkalmasabbak? Csak a legjobbak maradnak életben? Mit néztél idáig, A cseh 2-t?:D
  • Cat #12
    Ha eltűnnének, már soktizezer éve eltüntek volna :)
  • DjDano
    #11
    Végtelenül buta vagy.... olyan dolgokat keversz össze amiknek közük nincs egymsához.

    A pedofilia tényleg egy betegség (pszihés), az animal szex egy szexuális perverzió , a melegek génhiba miatt vonzódnak a másik nemhez. A másságot el kell fogadni (a pedofiliát kivéve, bár ott se a börtön az igazi megoldás), mint hogy a fejlett (mármint gondolkodásban) európai országokban így is van, mi még nem tartunk itt...
  • peterx
    #10
    Egyszer remélhetőleg eltűnnek, vagy legalább lecsökken a buzik száma hisz ha nem örökítik tovább degenerált génjeiket akkor nem lesznek újabb melegek!
  • Tinman #9
    "de ne mutogassa magát"

    Így van!

    A másik meg az, hogy az evolúció és a természet rendje nem a melegekről szól, örüljenek neki, hogy eltűrjük a betegségüket... ez legalább annyira beteges, mint a pedók meg az animalos sérültek.
  • xizor
    #8
    Kimondta, hogy világbékét akarunk.Egyébként nemtom, hol terrorizálják a melegeket jobban, mint más kissebbségeket valahol a rasszisták.Amikor meg az úgynevezett melegfesztiválokra kimennek anyázni páran, az már megint más szerintem.Legyen meleg aki akar, de ne mutogassa magát.
  • Tinman #7
    Buzi-e vagy?
  • Frosty01
    #6
    jah... asszony levadászta Bozont Bélát, mert meghágta a ház urát
  • Csaba42
    #5
    Onnan, hogy ez teljesen logikus, értelemszerű, s csak egy kicsit kell hozzá gondolkodni - ami úgy tűnik, nem az erősséged.
  • assdf
    #4
    Honnan tudod hogy az ősember mit üldözött és mit nem? Szerintem épp elég sok betört koponyát találtunk... utólag meg igen nehéz megmondani hogy miért állitották a fejébe a kőbaltát...
    :D
  • Csaba42
    #3
    Helyes kezdeményezés, elvégre a saját nemükhöz vonzódó emberek is olyanok, mint mi, sőt! nekik is vannak álmaik, reményeik, és békében szeretnének élni. Csak sajna a mai primitív társadalom kiközösíti az(oka)t, ami(k) más(ak). Mi jogon??? Most bizonyára röhög a markába a sok visszamaradt és szellemileg leépült egyed, de már pl. az ősember sem üldözte a melegeket. Azt várjuk, hogy a földönkívüliek meglátogassanak minket? Elegünk van a terrorizmusból? A homoszexuálisokat nem mi terrorizáljuk??? Akkor meg mit akarunk? Világbékét úgy, hogy közben megvetjük a másikat? Röhejes.
  • fourgee
    #2
    Ó, Billy Boy, cicafiú, befektet a melegeknek Inkább csökkentené a magyar Vista árát
  • peterx
    #1
    LOL