SG.hu

Invitel kedvezmény a Széchenyi kártyához

Az Invitel a kis- és középvállalkozások beszerzéseit segítő Széchenyi Kártya Klubhoz csatlakozva egyedi kedvezményes üzleti ADSL internetet biztosít a Klub tagjai részére.

A szolgáltatás új előfizetőknek és szolgáltató váltóknak egyaránt elérhető. A cég közleménye szerint fontos, hogy az on-line ügyintézés és webáruházak korában a kisebb vállalkozások is rendelkezzenek internet-hozzáféréssel, mivel egy cég eredményes működésének egyik feltétele, hogy legyen saját honlapja, mindennapi levelezéseit a lehető leggyorsabban bonyolíthassa akár külföldi partnereivel is.

A 2005-ben megalapított, ma már 23 ezer taggal rendelkező Széchenyi Kártya Klub a kis- és középvállalatok sikeres működését kívánja segíteni oly módon hogy, a különböző ágazatokat képviselő nagyvállalatok kedvezményes ajánlatait elérhetővé teszi tagjai számára. Ezzel jelentősen növeli a vállalatok versenyképességét, mivel egy komoly gazdasági erőt képviselő beszerzési társulás tagjaként olyan kedvező árakhoz juttatja a kis- és középvállalatokat, mely a versenypiacon egyéni szereplőként elérhetetlen lenne számukra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!