SG.hu

Elemeket árul a Verbatim

A Verbatim piacra dobta tartóselem-sorozatát, amelynek darabjait a különösen nagy energiaigényű modern elektronikus eszközök áramellátására fejlesztettek ki.

A cég közleménye szerint a Verbatim elemeket hosszú és egyenletes áramleadásra optimalizálták, így akár alacsony hőmérséklet vagy hosszas tárolás után is képesek egyenletesen működni. A telepek tervezésénél a gyártó környezetvédelmi szempontokat is figyelembe vett, így az elemek nem tartalmaznak sem higanyt, sem kadmiumot, továbbá jól védettek a korróziótól és esetleges szivárgástól. A gyártás során felhasznált összes anyag engedélyezett az Európai Unióban. A gyártó közlése szerint attól függően, hogy milyen elektromos eszközben használják őket, a Verbatim alkáli elemei a hagyományos cink-kadmium elemeknél négyszer-ötször tovább tartanak.

"Az elemek megjelenésével a Verbatim portfoliója teljessé vált az elektronikai kiegészítők terén. A flash alapú tároló eszközöktől kezdve, a memóriakártyákon, CD-ken, DVD-ken keresztül a fotópapírokig és elemekig, vásárlóink egyazon megbízható forrásból elégíthetik ki szükségleteiket" - mondta el Mats Nordin, a Verbatim EUMEA Képfeldolgozás és Kiegészítő Termékek Business Unit Managere.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #2
    LOL ez aztán a fejlesztés!
  • menpe #1
    nekem meg Mitsubishi elemem volt...az is bírta jó sokáig, és mindenki hitetlenkedve nézegette :D