MTI

1 milliós nézettség felett egy sajt érése

Egyre nagyobb sztár az a sajt, amelynek érését négy hónapja figyelhetik a világhálón az érdeklődők: már 1 milliós nézettségre tett szert.

A sajtközönség exponenciálisan növekszik, mivel az első három hónapban még csak fél millióan voltak rá kíváncsiak, annyian, amennyien az utóbbi egyetlen hónap alatt. A sajt amúgy egy - kibelezett - tévé belsejében áll, és a valóságshow-khoz hasonlóan, élőben, napi 24 órán át közvetítik érését. A nem túl mozgalmas, ám igen sokáig - egy teljes éven át - tartó műsort webkamerával sugározza egy angol sajtgyár a világhálóra.

A produkció igazi akcióhőse amúgy nem is a sajt, hanem a penész. Ez hatalmasodik el egyre jobban a sajton. A műsor élvezetét csak erősíti, hogy a közvetítést nem törik meg idegesítő reklámszünetek, így a sajtnézők nem zökkennek ki a cselekményből, amelyben egyszer majd nagy fordulatra is lehet számítani: megfordul a sajt. Na nem magától vagy a penésztől, hanem avatott kezek által, hogy a túloldalát is bámulhassa ország-világ.

A már mostanra is világsztár sajtot a tervek szerint az év végén elárverezi a gyártó, a bevételt jótékony célra szánja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • caprine #4
    Milyen baromságra vevők az emberek valami félelmetes. Szerintem a többségnek pláne ilyen melegben elég lenne lehuznia a zokniát és ott is láthatna gombákat:)))
  • kisb92 #3
    :-)
  • noss #2
    ügyes.
  • Tetsuo #1
    Ja még nem írtam ide..