MTI

A WebEye eszközei figyelik a Waberer kamionjait

A Waberer's International belföldi üzletága, a Waberer's-Szemerey Logisztikai Kft. a WebEye telematikai megoldását választotta járműveinek monitorozására és telematikai elemzésére, a projekt értéke meghaladja a 400 millió forintot - közölte a WebEye International.

Az öt évre kötött megállapodás alapján a Waberer's belföldi járműparkjának közlekedésinformatikai fejlesztése már az idén elindul, a WebEye telematikai egységek beszerelése a jövő év első felében zárul le. A telematikai projekt magában foglalja a belföldi áruszállításban részt vevő pótkocsik, nyerges és hűtős vontatók különféle konfigurációkkal való felszerelését. A szolgáltatások között a nyomkövetésen túl számos további paraméter elemzése megtalálható, mint például a vezetési idők valós idejű figyelése, a járművezetők vezetői stílusának elemzése, a hűtős pótkocsik esetében pedig a hőmérsékletfigyelés és raktérajtó-nyitás figyelése is.

Németh Pál, a WebEye International ügyvezetője szerint a WebEye megoldásával a Waberer's teljes logisztikai folyamata átláthatóbbá és költséghatékonyabbá tehető. A vezetési stíluselemző megoldás segítségével például a szervizköltségek akár 15-20 százalékkkal is csökkenthetők, a helytelen vezetési szokásokból fakadó túlfogyasztás kiküszöbölésével pedig az üzemanyag-kiadások 5-8 százalékkal mérsékelhetők, ami egy ekkora járműflottánál már milliós költségtételt jelenthet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bunny #1
    A sofőrök tuti imádják :)