MTI

Netes házasságszédelgés

Hathónapos börtönbüntetésre ítélte hétfőn egy szingapúri bíróság azt az interneten ismerkedő és egy Amerikában élő indiai férfinak házasságot ígérő férjes asszonyt, aki 45 ezer dollárt (több mint 8 millió forintot) csalt ki jóhiszemű "vőlegényétől" - írta meg a Straits Times című helyi napilap.

Maliha Ramu álnéven és egy bollywoodi színésznő arcképét felhasználva ismerkedett meg egy internetes chatroomban az Egyesült Államok-beli Bharani Indrannal 2004-ben. A bírósági dokumentumok szerint a 36 éves nő megígérte, hogy hozzámegy a férfihoz, majd arra kérte, hogy küldjön neki összesen 45 ezer dollárt az édesanyja temetésére és egy barátja esküvőjére. Az asszony azonban túllőtt a célon, mikor fejőstehénnek nézte újdonsült vőlegényét: Indran ugyanis a szingapúri hatóságokhoz fordult, amikor ismét pénzt kért tőle.

Ramu férje csak akkor értesült a virtuális liezonról, amikor tavaly augusztusban bekopogtatott hozzájuk a rendőrség, hogy letartóztassa az asszonyt. "Nincs olyan eszement ember, aki - anélkül, hogy előbb személyesen találkozott volna vele - ennyi pénz küldene egy nőnek, aki azt állítja, hogy szereti és hozzá akar menni" - idézte az újság a férj véleményét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!