SG.hu

Faborítású LG Plazma TV

Az egyre népszerűbbé váló új trend szellemében mutatta be az LG a koreai piacon, korlátozott számban piacra dobott 60 inches fakeretes Plazma TV-jét.

A lapos képernyős TV-k elterjedésének következtében egyre nehezebb megkülönböztetni a készülékeket az olyan paraméterek alapján, mint a méret vagy a képminőség. Az egyre kifinomultabb stílus és design megoldások után elérkezett az idő, hogy a márkák és modellek az anyagaik alapján is megkülönböztethetőek legyenek. A 60PT1, szemben sok más elektronikai termékkel, természetes anyagból készült azon vásárlóknak, akik igényesek az elegáns és innovatív technológiai újításokra.

"A legutóbbi, fekete és ezüst színkombinációjú lapos TV trend nem sok választási lehetőséggel kecsegtette a vásárlókat" - mondta Sehdong Yoo úr, az LG Digital Display & Media Design Research Lab kutatómérnöke. "Az egyhangú egyszínűség nagyban meghatározhatja egy szoba hangulatát, ezért most vásárlóinknak egy olyan életvidámabb és természetesebb megoldást kínálunk, amellyel barátságosabbá varázsolhatják otthonukat."


Az LG 60PT1 fából készült kerete egy 60 inches Full HD képernyőt és hozzá illő, szintén fából készült talapzatot foglal magába. Az LG 60PT1-nek az alábbi háromféle fából készült változatai lesznek kaphatóak: diófa, kőrisfa, nyírfa. A megmunkált, természetes faanyagból készült keretek mindegyike kézzel alkotott, egyedi darab. A készülék belsejét sem műanyag, hanem alumínium alkatrészekből szerelték össze, hogy kiegyenlítsék a TV egyensúlyát és minél természetesebb hatást érjenek el.

"Fontosak a technológiai újítások, de az LG-nél mi legalább ennyire fontosnak tartjuk, hogy termékeink emberközeliek legyenek" - mondta Yoo. "Chocolate telefonunkat korábban személyiséggel ruháztuk fel, amelyhez kötődni lehet, a 60PT1-el pedig az eleganciára és előkelő megjelenésre fogékony vásárlóknak szeretnénk a kedvébe járni." Az LG korlátozott számban 1000 darab 60PT1 60 inches Full HD Plazma TV-t dob piacra márciusban Koreában, és az év során a tengerentúlon is bevezeti termékét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hegyikecske #1
    félek az árától... amilyen jól néz ki, biztos olyan drága is... de a fíííling az télleg megvan tuti... Teljesen a kőkorszakban érzem magam a modern kőkorszakban! :) A fa tv után következhet a kőből készült változata a flinstones módjára :)