SG.hu

Visszahívható a Megafone internettelefon

2007. február 21-től a Megafone internettelefon előfizetők 21-es körzetszámú telefonszámai már T-Com, Emitel, Pannon és Vodafone hálózatokból is hívhatóak. A Megafone ezáltal teljes értékű telefonszolgáltatássá válik, melyet előfizetési díj nélkül minden internetező igénybevehet ingyenes hálózaton belüli beszélgetésre és külső hálózatok nagyon alacsony percdíjakon történő hívására is. A Megafone szolgáltatás az ingyenesen letölthető, magyar nyelvű goTalk! szoftverrel, vagy a www.megafone.hu weboldalon megvásárolható telefonkészülékekkel vehető igénybe. A gyors regisztrációt követően hálózaton belül azonnal lehet ingyen telefonálni. A belföldi és nemzetközi vezetékes és mobil hívásokhoz bankkártyás vagy átutalásos feltöltés szükséges, melyet követően a felhasználó már a fenti hálózatokból is hívható, 06-21-ABC-DEFG formátumú saját telefonszámot is kap.

A Megafone a másodperc-alapon elszámolt percdíjakon kívül semmilyen más költséget nem számít fel, nem szükséges kötelezettségvállalás, nincs sem előfizetési-, sem kapcsolási díj. A felhasználó csak annyit fizet, amennyit telefonál, a hívások időtartama és költsége valós időben, pontosan nyomon követhető a Megafone weboldalán.

A Megafone szolgáltatást csupán 8 hónapja indította az Externet Kft., de már több, mint tízezer felhasználó vette igénybe. A kedvező percdíjak mellett a Megafone sikerének egyik titka a magyar nyelvű telefon-szoftver, amely teljes egészében hazai fejlesztés, így a magyar felhasználók igényeihez igazodik - árulta el Kun István, az Externet kereskedelmi igazgatója.

Azonban a szolgáltatás nem csupán számítógéppel működik, számos kereskedelmi forgalomban kapható internetes telefonkészülék, illetve adapter már gyárilag fel van készítve a Megafone használatára. Az előre konfigurált IP telefonok üzembe helyezése és használata könnyű, nem igényel számítógépes ismereteket. A Megafone készülék kínálatában megtalálhatók olyan korszerű D-Link és Siemens telefonok is, melyek egyszerre csatlakoztathatóak a vezetékes és az internetes telefonhálózathoz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AdaKiller #1
    hát az én és simim száma se kapcsolható , meg nincs ilyen szám ,meg adminisztrációs hiba. ezek a verziók vannak szolgáltatótól függően...