MTI

Mobiltelefon 75 millió forintért

Több mint 300 ezer eurót, azaz 75,6 millió forintot fizetett új mobiltelefonjáért egy magát megnevezni nem kívánó orosz újgazdag.

A Vertu Signature Cobra elnevezésű modellt 2006 végén hozták forgalomba. A készüléken két fehér gyémánt található. A telefont, mint ez elnevezéséből is kiderül, egy kobra díszíti - a kígyó szemeit smaragdból készítették, testét pedig 439 rubin ékesíti. Összesen 8 darab készült ebből a modellből, Oroszországba pedig mindössze egy készüléket szállított a Vertu cég - olvasható a NEWSru orosz hírportálon.

A cég forgalmaz egy "sokkal" olcsóbb, "pitonos" készüléket - a Vertu Signature Python márkájú telefon "mindössze " 120 ezer euróba, azaz valamivel több mint 30 millió forintba kerül. A 18 karátos aranyból készült telefont szintén egy óriáskígyó fonja körbe. Szemeit zafírok helyettesítik, ahogy apró zafírkövek és 1 karátos briliánsok díszítik testét. Ebből a készülékből a cég valamivel többet, összesen 26 darabot szándékozik világszerte piacra dobni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GVG #6
    ez borzalmas....én azért fizetnék hogy semmisítsék meg:P
  • pbanfa #5
    Kettőt veszek...
  • Hegyikecske #4
    jól jövedelmezhet ez... De nekem ha ingyen adnák se kéne, ettől a sok kőtől akkora súlya lehet a telefonnak, hogy pont az eredeti funkcióját nem lesz képes (vagy csak korlátozottan) ellátni. MOBILtelefon...
  • GABOR16 #3
    Vajon ezt is csak úgy kukábadobják mikor tönkremegy?
  • Atomy #2
    Sosem értettem hogy képes valaki milliókat költeni szemmel láthatóan értelmetlen dolgokra míg embertársai éhen döglenek. De hát ez is az önkifejezésnek egy módja, hívjuk életművésznek.
  • dawinD #1
    hihetetlenül ronda