SG.hu

A Samsung D900 a világ legjobb GSM telefonja

Barcelonában a 3GSM Konferencián jelentették be, hogy a Samsung az SGH-D900-as készülékével megnyerte a GSM Association (GSMA) díját a Világ Legjobb GSM Mobil Készüléke kategóriában.

Az SGH-D900 a legújabb multimédiás megoldásokat kínálja egy csúcskategóriás üzleti telefonban. A 13 mm-es telefon a legvékonyabb szétcsúsztatható készülék, amit valaha terveztek. A D900 beépített 3,13 megapixeles kamerája az első ekkora felbontású kamera volt kategóriájában, amely azóta már szinte alapkövetelmény a hasonló európai piacra készülő telefonokban. Olyan üzleti és multimédiás szolgáltatásokkal rendelkezik, mint a fájlnézegető, a TV kimenet, és a sztereó hangszóró (A2DP). A 262 ezer színű kijelző alkalmas videó- vagy fotónézegetésre, a tárkapacitás pedig microSD memóriakártyával bővíthető.

"Mindannyian örülünk, hogy a GSM Szövetség a D900-nak ítélte oda a díjat. A Samsung elkötelezett a lehető legtöbb felhasználói élményt és legkifinomultabb külsőt felvonultató termékek bemutatásában, ezért a jövőben is bővítjük a termékpalettánkat a D900-hoz hasonló készülékekkel." nyilatkozta a díj átvételekor Dohwan Choi, a Samsung Telekommunikációs Üzletágának alelnöke.

Rob Conway, a GSMA vezérigazgatója hozzátette: "A globális mobil üzletágban elért siker attól függ, hogy mennyire sikerül az innovációt, a tapasztalatot, a megbízhatóságot és a kitartást ötvözni - de a kulcs mégis az, hogy tisztában legyünk vele, mik a piac igényei a további fejlődéshez. A 2007-es díjazottak mind olyan készülékek, amelyekben sikeresen alkalmazták és ültették át a gyakorlatba ezt a tudást."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • klastrom #5
    Majd lemegy az ára eccer...
  • uniu #4
    Ha jol emlexem, olcsobbak a Nokia hasonlo tudasu telcsijeinel.
  • Mipi #3
    Emlékeztek a Samsungnak a D500 is az év készüléke lett!
  • lee56 #2
    ahogyan az ára sem lehet alacsony... :)
  • ssdb #1
    hmm... nem lehet 1 rossz készülék