MTI

Sajtérés webkamerán át

Sajtérést közvetít élőben webkamerán keresztül egy angol sajtgyár. A nézők egy teljes éven át figyelhetik izgatottan a nem túl sodró cselekményt, melynek igazi akcióhőse nem is a sajt, hanem a penész.

Ez hatalmasodik el egyre jobban a sajton. A műsor élvezetét csak erősíti, hogy a közvetítést nem törik meg idegesítő reklámszünetek, így a sajtnézők nem zökkennek ki a cselekményből, amelyben egyszer majd nagy fordulatra is lehet számítani: megfordul a sajt. Nem magától, hanem avatott kezek által, hogy a túloldalát is bámulhassa ország-világ. A közvetítés egyelőre nem döntött nézettségi csúcsot, de már több mint 87 ezren kukkantottak rá, pedig még 50 napja sem érik a sajtsztár, azaz vissza van bő tíz hónap a műsorból. És még csak most kezd világhírű lenni... A honlap címe: www.cheddarvision.tv.

Nagy-Britanniában amúgy már hagyományai vannak a vastürelmet igénylő közvetítéseknek. Pár éve festékszáradás-valóság-show-t sugárzott egy tévécsatorna. A festékek nem csak színben, hanem fajtában is különböztek, és ahogy a valóságshow-k szereplőire, úgy a festékekre is lehetett szavazni. Minden héten kiesett egy, és a győztes kence végül befedte az egész falat. A nézők 8 héten át izgulhattak festékkedvencükért.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pepe003 #3
    LOL
  • Atomy #2
    Hát biztos érdekesebb mint Győzike, vagy Kiszel Tünde, de nálam még ez sem üti meg a szintet.
  • AdaKiller #1
    ezek nem normálisak:DDDD