SG.hu

Online szolgáltatásokkal modernizál a Lufthansa

Sportportállal és új helyfoglalási rendszerrel várja ügyfeleit a légitársaság megújult weboldalán.

2007. januárjától új szolgáltatásokkal is találkozhatnak a www.lufthansa.com oldalra látogatók. A "Fanflug" sportportál részletes és érdekes háttér-információkat ad a sport világáról, valamint tájékoztat az aktuális sporteseményekről. A kiválasztott sporteseményre a legkedvezőbb árú repülőjegy pedig mindössze egy kattintásra van.

A www.lufthansa.com/fanflug oldal fő újdonsága az online rajongói naptár, amely a világszerte megrendezésre kerülő legjelentősebb sporteseményeket gyűjti össze, továbbá közvetlen elérhetőséget biztosít a Lufthansa foglalási űrlapjához. A rajongók rákereshetnek az általuk kiválasztott sporteseményre közlekedő összes járatra, és egyúttal le is foglalhatják repülőjegyeiket. A portál tájékozat a futballhoz, a Forma-1-hez, a teniszhez és számos más sportághoz kapcsolódó eseményekről. Az oldalon nyomon követhetőek a legfrissebb sporthírek és tippek, így a 2007-es Kézilabda Világbajnokság eseményei is. A felhasználók egyéni igényeik szerint személyre szabhatják a honlapot, és kiválaszthatják kedvenc sportágaikat. A hírlevél pedig naprakész információt szolgáltat a legfrissebb eredményekről és hírekről.

Az új foglalási rendszernek köszönhetően lehetővé válik a harmadik személy általi helyfoglalás is. Ez azt jelenti, hogy a fizető személy másnak is foglalhat helyet a Lufthansa járatain, akár hitelkártyával is. Így például a szülő könnyedén válthat jegyet gyermekének, vagy a titkárnő a főnökének. További újdonság, hogy mostantól a repülőgépen található ülőhelyekről térképet is közzé tesz a Lufthansa, amelynek segítségével az interkontinentális, illetve az Európai Unión belüli járatok business class utasai könnyedén kiválaszthatják a preferált ülést is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!