SG.hu

Új ügyvezető igazgató az LG Electronics Magyar Kft. élén

Hyeong Tae Kim személyében új ügyvezető igazgató irányítja az LG Electronics magyarországi leányvállalatát, amely régiós központként további 10 délkelet-európai ország (Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Koszovó, Macedónia, Montenegró, Románia, Szerbia és Szlovénia) kereskedelmi tevékenységét koordinálja. Elődje, Bumseop Lee az LG brit leányvállalatának elnökeként folytatja munkáját.

Hyeong Tae Kim 1992 óta dolgozik az LG-nél: először az ázsiai piacon szerzett tapasztalatokat, majd több mint 20 évet töltött az észak-amerikai régió országaiban. Az Egyesült Államokban az LG szórakoztató elektronikai szegmensének termékigazgatójaként ő felelt a vállalat egyik korszakalkotó technológiai újítása, az OLED televíziók piaci bevezetéséért. Magyarországra érkezése előtt a vállalat csehországi és szlovákiai tevékenységét koordinálta a térség ügyvezető igazgatójaként.

Az új ügyvezető legfontosabb célja, hogy a helyi tudásra és szakértelemre építve erősítse azt, hogy a vevők olyan prémium márkaként gondoljanak az LG-re, amely minőségi és valóban hasznos megoldásokat kínál.

„Nagy öröm számomra, hogy egy ilyen változatos régió vezetőjeként folytathatom munkámat az LG-nél. A délkelet-európai piacok mindegyike más múlttal és más kultúrával rendelkezik, ezért izgalmas feladat az LG legújabb prémium termékeit egy ilyen sokszínű piacon bevezetni” — mondta Hyeong Tae Kim. „Úttörő technológiai vállalatként nagy hangsúlyt fektetünk a mesterséges intelligencia alkalmazására, legyen szó háztartási- és szórakoztatóelektronikai, mobilkommunikációs, légkondicionáló vagy informatikai megoldásokkal foglalkozó üzletágunkról. Hiszek abban, hogy a folyamatos innováció által valódi értéket teremtünk vásárlóink számára a régióban és azon túl.”

Hyeong Tae Kim szabadidejében szívesen golfozik és bowlingozik, valamint rengeteg zenét hallgat. A szakember Bumseop Leet váltja az ügyvezetői székben, aki a Magyarországon töltött sikeres évek után az LG brit leányvállalatának elnökeként folytatja munkáját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!