SG.hu

Egymilliós eladás felett az LG Chocolate Phone

Az LG várakozásait is felülmúlja a Chocolate Phone sikere Magyarországon. Rövid két hónap alatt több mint 3000 darab fogyott a prémium kategóriás készülékből.

Az LG májusban Európában is bemutatta Chocolate Phone névre keresztelt mobiltelefonját. A nemzetközi bemutató óta már több mint 1 millió darabot értékesítettek a készülékből világszerte, ráadásul sok helyen extra szállítmányokat kellett rendelni, hiszen ekkora sikerre még a cég vezetői sem számítottak. A cég prémium kategóriás Black Label szériájának első tagját tavaly novemberben dobták piacra Koreában és 3 három hónap alatt több mint 300.000 darabot adtak el belőle.

Az óriási koreai, majd később nemzetközi siker után Magyarországra is megérkezett a - hivatalos nevén - LG KG800-as mobiltelefon. Az iF és Red Dot Design díjas készüléket június 15-én vezették be hazánkban és az azóta eltelt 2 hónap során több mint 3000 telefon talált gazdára, amely egy prémium kategóriás mobil esetében kivételes eredménynek számít.

A cég újabb változatait is tervezi bemutatni a Chocolate telefonnak. Várhatóan még az idén kapható lesz Magyarországon a készülék fehér és rózsaszín változata. A jelenleg kapható csúszka típus mellett új modellek is színesítik a későbbiekben a vállalat Chocolate szériájának palettáját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!